U današnjem svijetu većinu poslova gotovo je nemoguće obavljati bez znanja o korištenju računalnih alata. Izrada, oblikovanje i upravljanje digitalnim dokumentima iziskuje dobro poznavanje alata koji u svakoj sljedećoj inačici dobivaju nove mogućnosti koje olakšavaju i/ili ubrzavaju rad korisnika. No, samo ako ih se zna iskoristiti.

Želite li naučiti kako u potpunosti iskoristiti potencijale digitalnih alata za obradu teksta, izradu prezentacija, razne izračune i niz drugih namjena i stečena znanja primijeniti u poslovnom i privatnom životu, prijavite se na besplatne radionice koje organizira Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) povodom obilježavanja Dana Međimurske županije.

INFORMATIČKE RADIONICE ZA MEĐIMURSKE PODUZETNIKE

održat će se 8., 16., 22. i 29. travnja, od 9 do 14 sati,
u informatičkoj učionici Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/N Čakovec (TICM3).


Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a potencijalni sudionici prijavljuju se ispunjavanjem prijavnog obrasca preko sljedećih poveznica:

Tijekom radionice svakom polazniku bit će omogućeno korištenje osobnog računala i potrebnog softvera.

Prijave se zaprimaju do popunjenja kapaciteta informatičke učionice (10 osoba).


PREDAVAČ

Tomislav Breznik, mag. oec, stručni je suradnik u Odjelu inkubacije i edukacije u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje. Vodi radionice iz osnovnih i naprednih informatička znanja te radionice na temu uredskih i web alata u poslovanju za različite ciljne skupine. Polaznici su veoma zadovoljni Tomislavovim pristupom što potvrđuju visoke ocjene i pohvale koje dobiva u evaluacijskim obrascima.

Predavač: Tomislav Breznik.


Podijeli: