ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

 

TEHNOLOŠKO-INOVACIJSKI CENTAR MEĐIMURJE d.o.o. (dalje: TICM),  pridaje osobitu pozornost zaštiti osobnih podataka i privatnosti svojih korisnika u skladu s važećim propisima. Sukladno tome obavještavamo Vas o našim propisima o zaštiti podataka, kako bi znali točno koje podatke prikupljamo i prosljeđujemo dalje, tamo gdje je to potrebno.


VRSTE OSOBNIH PODATAKA KOJE PRIKUPLJAMO

Ovisno o privolama ispitanika, svrsi za koju se pojedini podatak upotrebljava te ugovornim obvezama TICM-a prema primateljima osobnih podataka ispitanika, TICM je ovlašten prikupljati različite vrste podataka korisnika. Pri tome prikupljamo samo one podatke koji su nužni za postizanje određene zakonske ili ugovorne svrhe.

  • Osnovni podaci: TICM prikuplja matične osnovne podatke: ime i prezime, institucija/organizacija zaposlenja, adresa elektroničke pošte, kontakt telefonski broj, broj mobitela i vlastoručni potpis.
  • Ostali podaci: TICM prikuplja osobne podatke ispitanika prema ugovornim obvezama s primateljima osobnih podataka. Ovakva situacija je u dijelu provedbe ugovora za dodjelu bespovratnih sredstava iz ESI fondova, Interreg programa, Programa Unije i ostalih. U ovom slučaju vrstu podataka koje TICM prikuplja određuju davatelji bespovratnih sredstava kako je naznačeno u ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava.

SVRHE U KOJE SE PRIKUPLJAJU OSOBNI PODACI

TICM podatke korisnika prikuplja i obrađuje prvenstveno u svrhu informiranja i savjetovanja te provedbe ugovornih obveza implementacije EU i nacionalnih projekata. Osobni podaci korisnika se prema ugovornim obvezama prosljeđuju drugim primateljima u svrhu praćenja provedbe projekata te opravdanja financijskih troškova provedbe. Pravna osnova za obradu podataka je nužnost izvršenja ugovora između TICM-a kao korisnika financijskih sredstava Europske Unije, nacionalnih fondova ili drugih izvora financiranja.


KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE?

  • kako bismo odgovorili na vaše upite;
  • u svrhu ostvarivanja poslovne suradnje i realizacije zajedničkih projekata;
  • kako bismo optimizirali naše web stranice;
  • kako bismo našim korisnicima mogli proslijediti pisane obavijesti o programima, javnim pozivima i događanjima;
  • kako bismo našim korisnicima mogli proslijediti informacije o našim aktivnostima i pozive na događanja u našoj organizaciji ili suorganizaciji.

KOLAČIĆI

Kolačić je kratak tekst koji vašem pregledniku šalje web-lokacija koju ste posjetili. Kolačići se mogu koristiti za mnoge namjene. Pomaže web-lokaciji upamtiti informacije o vašem posjetu, primjerice, vaš odabrani jezik i druge postavke. Isto tako se koriste kako bi se upamtile vaše postavke sigurnog pretraživanja ili kako bismo prebrojili posjetitelje pojedine stranice. To može učiniti vaš sljedeći posjet lakšim, a web-lokaciju korisnijom. Pohranu podataka možete spriječiti postavljanjem odgovarajućeg softvera tako da kolačići ne mogu biti instalirani, ali vam skrećemo pozornost na činjenicu da je moguće da u tom slučaju možda nećete moći koristiti sve funkcije ove web stranice.


SIGURNOST VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

TICM ulaže napore da osigura sigurnost osobnih podataka i da se isti zaštite od gubitka, uništenja, krivotvorenja i neovlaštenog pristupa podacima kao i neovlaštenog izdavanja podataka. Druge web stranice kojima se može pristupiti putem naših web stranica imaju svoje vlastite izjave o privatnosti i prikupljanju podataka te načinima njihovog korištenja i objavljivanja na njima te Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. nije odgovoran za način i uvjete prikupljanja i obrade od strane trećih osoba.


KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI?

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi ovih propisa ili nam želite poslati svoje primjedbe, možete nas kontaktirati na:

Voditelj obrade:

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o.
Bana Josipa Jelačića 22/B, 40 000 Čakovec, Hrvatska
Službena e-mail adresa: info@ticm.hr

Službenik za zaštitu osobnih podataka:

Igor Kovačić, mag.oec
Broj telefona: +385 40 395 569
Službena e-mail adresa: igor.kovacic@ticm.hr


DOKUMENTI 

Pravilnik o zaštiti osobnih podataka

Zahtjev za pristup osobnim podacima

Zahtjev za prigovor na obradu osobnih podataka

Zahtjev za prenosivost osobnih podataka

Zahtjev za ograničenje obrade osobnih podataka

Zahtjev za ispravak osobnih podataka

Zahtjev za brisanje osobnih podataka

Prijava povrede osobnih podataka

Suglasnost za obradu osobnih podataka u sklopu natječaja za zapošljavanje

Suglasnost za obradu osobnih podataka