Uvjeti i kriteriji za započinjanje procesa inkubacije i sve ostale odredbe povezane s inkubacijom definirani su Pravilnikom o inkubaciji.
Zainteresirani za inkubaciju javljaju se na javni poziv u nastavku:

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. (TICM) nudi pogodnosti u vidu potpora kao što su:

  • subvencionirane cijene najma poslovnih prostora,
  • korištenje zajedničke infrastrukture koja olakšava početak poslovanja,
  • subvencionirani najam opreme,
  • savjetodavne usluge,
  • edukacije za poduzetnike početnike i poduzetnike u fazi rasta i razvoja.

Inkubacijski prostori koji su predmet ovog poziva nalaze se u dvije obnovljene zgrade ukupne površine 2.700m2 u Centru znanja Međimurske županije (kompleks bivše vojarne) na adresi Bana Josipa Jelačića 22B i 22C u Čakovcu. Prostori uključuju uredske prostore za inkubaciju, laboratorijske i zajedničke prostorije te multimedijalnu dvoranu.

Potencijalni kandidati trebaju ispuniti Obrazac pretprijave i poslati potrebnu prateću dokumentaciju. Više informacija o kriterijima prihvatljivosti i uvjetima inkubiranja možete pročitati u Pravilniku o inkubaciji. Dodatne informacije možete dobiti i slanjem upita na adresu elektroničke pošte TICM-a info@ticm.hr ili pozivom na broj 040/499-405.

Pretprijave i prateća dokumentacija primaju se isključivo u elektroničkom obliku (skenirano u PDF formatu) na propisanom obrascu, na prije navedenu adresu elektroničke pošte.


Prilozi Pravilniku:

Prilog 1. Tekst javnog poziva za prijem u poslovni inkubator TICM-a
Prilog 2. Obrazac pretprijave za prijem u poslovni inkubator TICM-a
Prilog 3. Cjenik usluga inkubacije i ostalih usluga TICM-a


Program potpore subvencioniranog korištenja poslovnog prostora poduzetničkog inkubatora Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje u potkrovlju zgrade 22B (TICM 1):

Program de minimis TICM 2019


Javni poziv za dodjelu bespovratne potpore subvencioniranog korištenja poslovnog prostora poduzetničkog inkubatora Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje – lokacija Čakovec, Ulica bana Josipa Jelačića 22B i 22n

Javni poziv korištenje poslovnog prostora 22B

Javni poziv korištenje poslovnog prostora 22N


Popis stanara


Kalkulator najma uredskih prostora u TICM-u


TICM_Kućni red

TICM_Kućni red_Coworking