Želite li saznati kako koristiti napredne dizajnerske tehnike za kreiranje vizualno privlačnih prezentacija? Na koji način strukturirati informacije u prezentaciji za maksimalnu jasnoću i razumljivost? Kako koristiti animacije i prijelaze na profesionalan i dinamičan način? Naučite sve to na radionici koju Tehnološko-inovacijski centar organizira u sklopu obilježavanja Dana Međimurske županije:

MS POWERPOINT – ALAT ZA ATRAKTIVNE PREZENTACIJE

koja će se održati u utorak, 16. travnjaod 9:00 do 14:00 sati,
informatičkoj učionici Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/N Čakovec (TICM3).


Radionica je namijenjena svim korisnicima PowerPointa koji žele naučiti kako kreirati profesionalne i interaktivne prezentacije kojima će postići željene rezultate kod publike.

Polaznici će sadržaje i vještine usvojiti kroz praktične vježbe i individualnim radom na računalu. Tijekom edukacije svakom polazniku bit će omogućeno korištenje osobnog računala i potrebnog softvera (Microsoft PowerPoint 2013).

Poželjno je da polaznici posjeduju osnovno znanje rada u MS PowerPoint-u.


PROGRAM

  • Izrada prezentacije – stvaranje prezentacije prema predlošku, dodavanje teksta i slajda, dodavanje stilova i efekata.
  • Oblikovanje prezentacije – oblikovanje teksta i slika, umetanje i uređivanje gotovih oblika, dodavanje tablica i grafikona, promjena pozadinskih boja.
  • Napredna oblikovanja – umetanje prezentacijskih efekata, matrice slajda, animacijskih shema.
  • Uvoz iz drugih programa: uvoz teksta iz Worda, umetanje Excel grafikona, dodavanje zvuka i videa, snimanje vremena izvođenja prezentacije.
  • Kako kreirati prezentaciju u PowerPoint-u koristeći Chat GPT.

PREDAVAČ

Tomislav Breznik, mag. oec, stručni je suradnik u Odjelu inkubacije i edukacije u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje. Vodi radionice iz osnovnih i naprednih informatička znanja te radionice na temu uredskih i web alata u poslovanju za različite ciljne skupine. Polaznici su veoma zadovoljni Tomislavovim pristupom što potvrđuju visoke ocjene i pohvale koje dobiva u evaluacijskim obrascima.

Predavač: Tomislav Breznik.


PRIJAVA

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a potencijalni sudionici prijavljuju se ispunjavanjem prijavnog obrasca. Prijave se zaprimaju do popunjena kapaciteta informatičke učionice (10 osoba).

Zbog popunjenja raspoloživih kapaciteta, prijave za radionicu su zatvorene!

Podijeli: