MS Word je alat za uređivanje teksta koji mnogi koriste u obavljanju svojih radnih zadataka, no većina korisnika služi se samo njegovim osnovnim funkcijama. Kako bi zainteresirane polaznike upoznali s naprednim mogućnostima Worda poput makronaredbi i skupnih pisama, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) u sklopu Dana Međimurske županije organizira besplatnu radionicu:

MICROSOFT WORD ZA POSLOVNE KORISNIKE

koja će se održati u ponedjeljak, 8. travnjaod 9:00 do 14:00 sati,
informatičkoj učionici Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/N Čakovec (TICM3).


Cilj edukacije je upoznati polaznike s naprednim opcijama i automatiziranim radnjama Word-a koji mogu značajno olakšati administrativni dio poslovanja.

Polaznici će sadržaje i vještine usvojiti kroz praktične vježbe i individualnim radom na računalu. Tijekom edukacije svakom polazniku bit će omogućeno korištenje osobnog računala i potrebnog softvera (Microsoft Word 2013).

Poželjno je da polaznici posjeduju osnovno znanje rada u MS Word-u.


PROGRAM

  • Napredne tehnike obrade teksta,
  • Izrada sekcija i prijeloma stranica,
  • Izrada tablice sadržaja i popisa slika,
  • Revizija, provjera i zaštita dokumenta,
  • Napredne tehnike za izradu i oblikovanje tablica,
  • Skupno pismo: slanje skupnog pisma s izvorom podataka iz Excela,
  • Makronaredbe: stvaranje nove makronaredbe – uređivanje postojeće makronaredbe – pokretanje makronaredbi.

PREDAVAČ

Tomislav Breznik, mag. oec, stručni je suradnik u Odjelu inkubacije i edukacije u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje. Vodi radionice iz osnovnih i naprednih informatička znanja te radionice na temu uredskih i web alata u poslovanju za različite ciljne skupine. Polaznici su veoma zadovoljni Tomislavovim pristupom što potvrđuju visoke ocjene i pohvale koje dobiva u evaluacijskim obrascima.

Predavač: Tomislav Breznik.


PRIJAVA

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a potencijalni sudionici prijavljuju se ispunjavanjem prijavnog obrasca. Prijave se zaprimaju do popunjena kapaciteta informatičke učionice (10 osoba).

Zbog popunjenja raspoloživih kapaciteta, prijave za radionicu su zatvorene!

Podijeli: