Excel je je danas nezamjenjiv poslovni alat. Iako ga gotovo svi koriste u obavljanju svojih radnih zadataka, većina korisnika služi se samo njegovim osnovnim funkcijama, ne znajući koje su mu sve mogućnosti primjene.

Kako bi upoznali zainteresirane polaznike s naprednim opcijama Excela poput pivot tablica, matematičkim i logičkim funkcijama te drugim funkcionalnostima, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) u sklopu obilježavanja Dana Međimurske županije organizira besplatnu radionicu:

MICROSOFT EXCEL ZA POSLOVNE KORISNIKE

koja će se održati u ponedjeljak, 22. travnjaod 9:00 do 14:00 sati,
informatičkoj učionici Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/N Čakovec (TICM3).


Cilj radionice je upoznati polaznike s formulama, funkcijama i mogućnostima Excela koje mogu koristiti u svakodnevnom obavljanju uredskih poslova, bilo da je riječ o uspostavljanju baze podataka, analizi financijskih podataka, izradi izvještaja ili vizualnoj prezentaciji podataka putem grafova.

Polaznici će sadržaje i vještine usvojiti kroz praktične vježbe i individualnim radom na računalu. Tijekom edukacije svakom polazniku bit će omogućeno korištenje osobnog računala i potrebnog softvera (Microsoft Excel 2013).


PROGRAM

  • Rad s funkcijama i formulama – upisivanje funkcija i formula, apsolutno i relativno adresiranje, računske operacije, praktična vježba.
  • Obrada, filtriranje i sortiranje podataka – izrada baze podataka, uvjetno oblikovanje, formatiranje ćelija, funkcije referenci, praktična vježba.
  • Rad s pivot tablicama – upotreba pivot tablica, vizualno strukturiranje podataka, priprema podataka, dodavanje grafikona, praktična vježba.

PREDAVAČ

Tomislav Breznik, mag. oec, stručni je suradnik u Odjelu inkubacije i edukacije u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje. Vodi radionice iz osnovnih i naprednih informatička znanja te radionice na temu uredskih i web alata u poslovanju za različite ciljne skupine. Polaznici su veoma zadovoljni Tomislavovim pristupom što potvrđuju visoke ocjene i pohvale koje dobiva u evaluacijskim obrascima.

Predavač: Tomislav Breznik.


PRIJAVA

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a potencijalni sudionici prijavljuju se ispunjavanjem prijavnog obrasca. Prijave se zaprimaju do popunjena kapaciteta informatičke učionice (10 osoba).

    Podijeli: