Microsoft Office je najrašireniji paket uredskih alata za kreiranje i oblikovanje dokumenata i podataka u uredskom poslovanju. Iako ga gotovo svi koriste, većina korisnika služi se samo njegovim osnovnim funkcijama, ne znajući iskoristiti njegov puni potencijal.

Kako bi upoznali zainteresirane polaznike s naprednim opcijama MS Excela i MS Worda poput pivot tablica, umetanjem sekcija, uvjetnim oblikovanjem te drugim funkcionalnostima, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) organizira edukaciju:

MICROSOFT OFFICE ZA POSLOVNE KORISNIKE

koja će se održati 5. i 6. rujna (MS Excel) i 7. i 8. rujna (MS Word)od 9:00 do 13:00 sati
informatičkoj učionici Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/N Čakovec (TICM3).


Cilj edukacije je upoznati polaznike s:

  • naprednim funkcijama Microsoft Office paketa, posebice u segmentu oblikovanja dokumenata i podataka (Microsoft Word, Microsoft Excel),
  • automatiziranim radnjama koje se često koriste u Microsoft Word i Microsoft Excel programima.

Polaznici će navedene vještine usvojiti kroz prezentaciju, praktične vježbe i individualnim radom na računalu. U kotizaciju edukacije uključeni su tiskani materijali, praktične vježbe, korištenje računala s instaliranim MS Office 2013 i osvježenja tijekom pauze.


PROGRAM

VAŽNO: Zainteresirani polaznici mogu se prijaviti na jedan ili dva modula edukacije. Cijena edukacije po modulu (Word ili Excel) iznosi 400 kn. Ukoliko se prijavljujte na oba modula (Excel i Word) cijena edukacije iznosi 700 kn.

Potencijalni sudionici prijavljuju se ispunjavanjem prijavnog obrasca koji se nalazi na podnožju najave.

Poželjno je da polaznici posjeduju osnovno znanje rada u MS Office programima.


PREDAVAČ

Tomislav Breznik, mag. oec, stručni je suradnik u Odjelu inkubacije i edukacije u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje. U sklopu projekta Istakni se osvoji posao 2 održavao je radionice iz osnovnih i naprednih informatička znanja s ciljem podizanja razine informatičke pismenosti kod nezaposlenih osoba. Vodi radionice na temu uredskih i web alata u poslovanju za različite ciljne skupine. Polaznici su mahom veoma zadovoljni Tomislavovim pristupom što potvrđuju visoke ocjene i pohvale koje dobiva u evaluacijskim obrascima.

„Edukacija je bila vrlo korisna i konkretna i vjerujem da većinu toga što smo čuli možemo krenuti primjenjivati odmah. Lijepo je isto tako kada čovjek neke stvari zna od prije, ovdje se podsjeti, malo dodatno utvrdi gradivo i jasno zna u kojem smjeru treba krenuti dalje” – polaznik radionice NAPREDNI EXCEL ZA PODUZETNIKE (22. travanj 2021 g.).

„Vrlo korisna radionica objašnjena na jednostavan način. Pohvala predavaču na susretljivosti.“ – polaznica radionice KORIŠTENJE BESPLATNIH UREDSKIH ALATA U POSLOVANJU (17. ožujka 2021. g.).


PLAĆANJE

Plaćanje se vrši avansno prije početka edukacije. Polaznici na edukaciju moraju donijeti potvrdu o izvršenom plaćanju ili je prethodno poslati na e-mail: info@ticm.hr.

Podaci za plaćanje:

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o.

Bana Josipa Jelačića 22b, Čakovec

IBAN HR3523400091116043187 kod PBZ d.d.

Iznos: 400 HRK (jedan modul) ili 700 HRK (dva modula)

Opis plaćanja: TICM edukacija

Napomena: Račun se izdaje na osobu/poduzeće koje je izvršilo uplatu kotizacije. Za sva pitanja molimo obratiti se na info@ticm.hr.


PRIJAVA

    Podijeli: