Studentski rasporedi često su pretrpani mnogobrojnim obvezama na fakultetima pa studenti moraju biti vrlo spretni u planiranju aktivnosti učenja izvan sustava formalnog obrazovanja. Istovremeno, stjecanje dodatnih znanja i vještina predstavlja imperativ ukoliko žele biti konkurentni na tržištu rada. Zato je bitno odabrati one edukacije kojima dobivaju optimalan omjer korisnih znanja i vještina u odnosu na uložen trud i vrijeme.

Usvajanje novih praktičnih znanja u području internet marketinga čini se sigurnim ulaganjem truda i vremena jer su upravo vještine Internet marketinga pri vrhu najtraženijih na tržištu rada. Stoga Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) za studente Fakulteta organizacije i informatike Varaždin u okviru projekta IC4HEDS organizira radionicu

ALATI INTERNET MARKETINGA – UPUTE ZA UPOTREBU
koja će se održati u petak, 8. listopada 2021. godine,
u multimedijalnoj dvorani TICM-a,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22B Čakovec
s početkom u 9 sati


Svojevrsnim nastavkom radionice održane u svibnju u TICM-u (vidi), Martina Zadravec, stručnjakinja za područje prodaje i akviziciju novih klijenata u poduzeću KG Media, sudionike će voditi kroz proces otvaranja i upravljanja Facebook Business Manager računa i Google Ads računa – radi se o alatima s vrlo utjecajnih platformi za oglašavanje. Studente koji će prvi put sudjelovati, predavačica će kratkim uvodnim dijelom uvesti u područje Internet marketinga pa će radionicu moći lako pratiti i bit će im jednako korisna. U nastavku se nalazi Program radionice:

Radionica je namijenjena svim studentima/icama koji žele samostalno nadograđivati svoje znanje, steći nove vještine te čuti puno korisnih informacija i dobrih savjeta iz područja internet marketinga.

Ova radionica je druga u nizu od pet radionica koje čine dio projekta Intensive Courses for Higher Education Students (IC4HEDS) s ciljem bolje pripreme studenata za tržište rada, jačanjem njihovih kompetencija. Projekt se provodi u sklopu Programa prekogranične suradnje INTERREG Mađarska-Hrvatska 2014.-2020, TICM ima ulogu glavnog partnera, a ostali partneri na projeku su Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Sveučilište Pannonia – Sveučilišni kampus u Nagykanizsi te Poslovni inkubator iz Nagykanizse – Nagykanizsa Asset Management Plc

 


 

 

Radionica je uključena u proslavu Europskog dana suradnje (eng. European Cooperation Day- ECD) 2021.Sadržaj je kreiran uz financijsku podršku Europske unije. Sadržaj članka je iskjučiva odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o. i ni u kom slučaju ne može se smatrati odrazom stajališta Europske unije ili Upravljačkog tijela projekta.
Podijeli: