Ugodna atmosfera u multimedijalnoj dvorani TICM-a, inspirativna prezentacija i korisne praktične vježbe obilježili su 2. modul tečaja “Primjena digitalne fotografije u poslovanju”, koji je održan u srijedu, 10. listopada 2018. godine. Tema 2. modula bila je svjetlost.

Sudionici tečaja

Svjetlost je ono što se fotografijom bilježi pa je poznavanje fizikalnih osobina i vizualnih kvaliteta svjetlosti ključ za vrhunsku fotografiju. Edukatori Davor Žerjav i Davorin Mance iz Fotokluba Čakovec, na vrlo su kreativan način kroz primjer praktičnog rada s umjetnim svjetlima (profesionalnim reflektorima i bljeskalicama), pokazali sudionicima tečaja kako se pravilno pozicionira, usmjerava, modificira i općenito dobro kontrolira svjetlo, što snažno utječe na kvalitetu fotografije.

Davor Žerjav, Fotoklub Čakovec

Treći modul (prezentacija fotografijom) edukacije „Primjena digitalne fotografije u poslovanju“ na rasporedu je u srijedu, 17. listopada 2018. godineod 18:00 do 21:00 sati.


Aktivnost je dio projekta TICM PPI 4.0 MSP sufinanciranog u okviru javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI).

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fond za regionalni razvoj.

Sadržaj je isključiva odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Podijeli: