Prvi susret Me<CoDe/> grupe u 2017. godini bit će u znaku Microsoft Azure platforme, kolekcije integriranih usluga u „oblaku“ za razvoj, umrežavanje i analizu podataka.

Microsoft Azure platforma postaje sve popularnija među razvojnim timovima ponajviše jer omogućuje laku izradu, implementaciju i upravljanje aplikacijama te je vrlo fleksibilna u smislu jednostavne prilagodbe potrebama korisnika. Integracija ove platforme s postojećom IT infrastrukturom vrlo je laka, te je zbog toga mnoga poduzeća koriste u poslovanju.

Siječanjski meetup pod nazivom „Zašto Azure?“ na rasporedu je u četvrtak, 26. siječnja 2017. godine, s početkom u 16.30 sati u informatičkoj učionici TICM-a.

Ideja meetupa je podijeliti iskustva naprednih korisnika i demonstrirati praktične načine efikasnog korištenja Azure platforme s ciljem podizanja učinkovitosti poslovanja.

Predavanje i vježbe vodit će iskusni članovi razvojnog tima poduzeća Axiom, Damir Kolmanić, Denis Kolman, Rajko Čalopek i Ivan Pleh, koji Microsoft Azure koriste u svakodnevnom poslovanju.

Sudjelovanje na meetupu je besplatno, a više informacija o susretu možete pronaći na službenoj stranici Međimurje code&design grupa, Me<CoDe/>.

Podijeli: