U srijedu, 3. listopada 2018. godine, u ugodnom ambijentu multimedijalne dvorane TICM-a, održao se prvi modul tečaja „Primjena digitalne fotografije u poslovanju“ u organizaciji Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje i Fotokluba Čakovec. Na edukaciji sudjeluju poduzetnici i njihovi zaposlenici koji će se kroz tri modula upoznati s temeljima fotografije u poslovanju.

Sudionici tečaja s predavačem Davorom Žerjavom

U prvom modulu, edukatori Davor Žerjav i Davorin Mance iz Fotokluba Čakovec, upoznali su sudionike s teorijom ekspozicije i kompozicije fotografije. U nastavku, kroz praktičnu vježbu, edukatori su sudionicima pokazali kako pravilno mjeriti svjetla i koristiti balans bijele boje u fotografiji.

Prvi modul, realizirao se je u okviru Tjedna cjeloživotnog učenja. Drugi modul (Svijetlo) edukacije „Primjena digitalne fotografije u poslovanju“ na rasporedu je u srijedu, 10. listopada 2018. godine, od 18:00 do 21:00 sati.


Aktivnost je dio projekta TICM PPI 4.0 MSP sufinanciranog u okviru javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI).

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fond za regionalni razvoj.

Sadržaj je isključiva odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Podijeli: