Upravni odbor Hrvatske zajednice tehničke kulture na 9. sjednici održanoj 29. svibnja 2020. godine donio je Odluku o dodjeli javnih priznanja, počasnih zvanja i Nagrade HZTK za 2019. godinu. Među sedam dobitnika godišnje nagrade je i g. Zvonko Ljubić, učitelj tehničke kulture u III. OŠ Čakovec i OŠ Orehovica te član Društva pedagoga tehničke kulture Međimurske županije.

Gospodin Zvonko Ljubić radi u III. OŠ Čakovec i OŠ Orehovica kao učitelj tehničke kulture. U radu s učenicima koristi suvremene metode poučavanja te postiže izvanredne rezultate u više područja tehničke kulture. Njegovi učenici redovito osvajaju prva mjesta na županijskim natjecanjima i u vrhu su na državnim natjecanjima mladih tehničara, a njegov trud, rad i upornost s učenicima nagrađen je Oskarom znanja 2019. godine – 1. mjesto u elektrotehnici na 61. državnom natjecanju mladih tehničara u Poreču. Kao mentor učenicima uspješno sudjeluje i na regionalnom natjecanju Croatian Makers ligi, programiranju mBot robota, projektu ProMikro plus za darovitu djecu, te na državnom natjecanju Sigurno u prometu.

g. Zvonko Ljubić, učitelj tehničke kulture u III. OŠ Čakovec i OŠ Orehovica te član Društva pedagoga tehničke kulture Međimurske županije.

Sudjelovao je u pripremama za otvaranje drugog Code kluba u Međimurskoj županiji čiji je voditelj i predavač, u organizaciji i vođenju kampova tehničke kulture u Međimurskoj županiji na kojima je voditelj različitih radionica iz elektrotehnike, microBit-a, mBot-a, 3D modeliranja s ispisivanjem i dr. Član je Županijskog povjerenstva za provođenje natjecanja mladih tehničara i organizator i voditelj županijske razine Modelarske lige. Svojim stručnim znanjem pridonosi promicanju i unaprjeđenju tehničke kulture u Zajednicama tehničke kulture Grada Čakovca i Međimurske županije te u Društvu pedagoga tehničke kulture Međimurske županije.

g. Zvonko Ljubić sa svojim učenicima

Gospodinu Ljubiću čestitamo na primljenoj nagradi te mu želimo puno uspjeha u narednim godinama!

Podijeli: