U okviru projekta Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija putem HAMAG BICRO-a (BOND) planiran je razvoj  5 programa u obliku novih pilot usluga koje će članovi Mreže (poduzetničke potporne institucije) pružati svojim krajnjim korisnicima – poduzetnicima.

Prvi takav program naziva Standardizacija pružanja usluga savjetovanja poduzetnika početnika započeo je jučer, 6. svibnja 2019., u Termama Sveti Martin na Muri. Petodnevni program je okupio 50 predstavnika PPI-a, članova Mreže BOND iz cijele Hrvatske. U programu sudjeluje i Sana Đukes iz Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje (TICM) koji je od početka aktivno uključen u projekt s ciljem dodatnog unaprjeđenja usluga koje nudi poduzetnicima.

Cilj ovog projekta je kroz temeljne i specijalizirane edukacije zaposlenika poduzetničkih potpornih institucija (PPI) razviti visokokvalitetne usluge koje će na ujednačen način biti dostupne poduzetnicima u svim hrvatskim regijama. Jedan od rezultata projekta bit će Mreža poduzetničkih potpornih institucija kao platforma preko koje će HAMAG-BICRO koordinirati razvoj kompetencija PPI-a kroz sustav treninga. Projekt je strateški postavljen od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, a operativno njime upravlja HAMAG-BICRO.

Podijeli: