Organizacijom više od stotinu edukacija posljednjih desetak godina, TICM je postao prepoznato mjesto cjeloživotnog učenja u Međimurju. Gotovo nema tjedna u godini u kojem konferencijska dvorana i informatičke učionice u TICM-u nisu ispunjene sudionicima željnima znanja – djecom i mladima koji uče o programiranju i robotici, odraslima koji stječu digitalne vještine, poduzetnicima koji uče o novim tehnologijama i upravljanju poslovanjem, … I svi oni rado se vraćaju u TICM prepoznajući kako ih svaka edukacija u kojoj aktivno sudjeluju čini vještijima, pametnijima i konkurentnijima na tržištu.

I u 2024.g. krenuli smo istim tempom – dosad su održane besplatne radionice o strategijama izlaska na tržište, digitalnoj fotografiji i kreativnom procesu grafičkog dizajna, ali TICM tu ne staje. Povodom Dana Međimurske županije, koji se obilježavaju od 3. travnja do 12. svibnja 2024. godine, TICM za sve zainteresirane organizira četiri radionice usmjerene najčešće korištenim digitalnim  uredskim alatima u poslovanju.

Na edukaciji „Microsoft Word za poslovne korisnike“ održanoj 8. travnja sudionici su uspješno savladali napredne tehnike obrade teksta, izradu sekcija i prijeloma stranica, skupna pisma i mnoge druge funkcionalnosti u Wordu koje će im olakšati administrativne poslove. Na radionici „Microsoft Excel za poslovne korisnike“ održanoj 22. travnja sudionici su se detaljno upoznali s formulama, funkcijama i mogućnostima koje ovaj program nudi.

Edukacijom „Microsoft PowerPoint – alat za interaktivne prezentacije“, 25. travnja zaokružuje se Microsoft trijada najčešće korištenih uredskih alata. Ciljna skupina su svi koji žele unaprijediti vještine izrade profesionalnih i atraktivnih prezentacija kojima će postići željene rezultate kod svoje publike.

Radionicom „Korištenje besplatnih uredskih alata u poslovanju“ koja je na rasporedu 29. travnja završava (tek) prvi ciklus edukacija iz područja digitalnih vještina za ovu godinu. ILovePdf, Google alati, Canva, ColorDesigner samo su neki od alata koji će biti detaljno obrađeni kroz petosatno predavanje. Sve spomenute radionice vodi TICM-ov zaposlenik Tomislav Breznik koji za svoj rad od sudionika edukacija redovito dobiva najviše ocjene.

Edukacijska sezona u TICM-u se nastavlja i dalje te je do kraja godine u planu organizacija nekoliko desetaka edukacija o kvalitetnoj provedbi EU projekata, prodajnim tehnikama i savjetodavnoj prodaji, upravljanju vremenom, poljoprivredi i turizmu, računovodstveno-financijskim aspektima poslovanja, društvenim mrežama, i mnogim drugim temama o kojima poduzetnici, (ne)zaposleni i svi drugi žele naučiti više. Predavači će biti pomno odabrani na temelju svoje stručnosti i iskustva u predmetnom području, stoga ne propustite svoju priliku za učenjem od najboljih.

Pozivamo vas da redovito pratite komunikacijske kanale TICM-a, a posebno mrežne stranice www.ticm.hr i Facebook profil www.facebook.com/TICMedjimurje na kojima se redovito objavljuju informacije o svim aktivnostima TICM-a.

Podijeli: