Otkrij čaroliju učenja: Tečajevi “Korak po korak” transformiraju matematiku, fiziku i kemiju u pustolovinu znanja.

Zamisli trenutak kada rješavaš matematički problem, istražuješ zakone fizike ili otkrivaš tajne kemije i sve to postaje zagonetka koju nikako ne uspijevaš razriješiti.. Ne brini, sada imamo rješenje koje će tvoje učenje pretvoriti u pravu pustolovinu! Predstavljamo nove tečajeve “Korak po korak“, stvorene kako bi ti omogućili da suvereno savladaš izazove prirodoslovne predmete koje su osmislile udruge MIS i MIK.

Napokon ćeš prevladati osjećaj nemoći pred zadaćama iz ovih predmeta. Zamišljeni kao prijateljska zajednica, ovi tečajevi okupljaju te u malim grupama sa vršnjacima, pod budnim okom iskusnih voditelja, kako bi pružili stalnu podršku i pomoć u učenju!

STEM@TICM

Kome su namijenjeni tečajevi “Korak po Korak”?

Ako ti matematika i/ili prirodoslovlje predstavljaju izazov, ili ako jednostavno želiš zaroniti dublje u čaroban svijet fizike i kemije, ovi tečajevi su stvoreni za tebe!

Zašto se pridružiti ovim tečajevima?

Stručno vodstvo

Naš tim stručnjaka čine iskusni edukatori koji su već prošli staze poučavanja ovih zahtjevnih predmeta. Oni će ti biti podrška kroz cijelu školsku godinu, poticati te da se aktivno uključiš u učenje te ti pomoći da razviješ samostalnost u pristupu učenju i radu.

Interaktivno učenje

Tečajevi su koncipirani kako bi poticali interakciju i praktičan rad kroz učenje od vršnjaka. Naši voditelji su tvoji mentori, pružajući ti podršku prilagođenu tvojim potrebama i surađujući s tobom i drugim polaznicima.

Povezivanje s vršnjacima

Osim novih znanja, stvorit ćeš i nova prijateljstva! Zajedno ćemo savladavati izazove, učiti i podržavati se međusobno!

Nema više mjesta za obeshrabrenje pred matematikom, fizikom ili kemijom. Pridruži im se i osnaži svoje matematičke i/ili prirodoslovne vještine, ili se pripremi za sve izazove koji te čekaju od 7. razreda nadalje!

 

Matematika – od 5. razreda osnovne škole do 4. razreda srednje škole

Tečaj je namijenjen visokomotiviranim i potencijalno darovitim učenicima koji se žele baviti naprednom matematikom, dublje istraživati matematičke koncepte i razvijati napredne vještine, s naglaskom na proširene i izborne sadržaje nastavnog predmeta Matematika i pripreme za natjecanje iz matematike.

Fizika – 7. i 8. razredi osnovne škole

Tečaj je namijenjen produbljivanju i proširivanju sadržaja nastavnog predmeta Fizika s ciljem postizanja iznimne razine usvojenosti, uz produbljivanje razumijevanja fizikalnih koncepata izvođenjem pokusa, rješavanjem računskih i problemskih zadataka.

Kemija – od 5. do 8.razreda osnovne škole

U sklopu ovog tečaja polaznici će naučiti kako kemijske promjene koje nas okružuju utječu na živi svijet. Tečaj je zapravo integracija biologije i kemije gdje se kroz različite praktične vježbe uči kako svijet funkcionira, kako nastaju novi materijali i novi organizmi, te kako promjene utječu na njih i to sve kroz oko biologa i kemičara.

 

Grupe će se formirati prema broju prijavljenih polaznika, a cijene tečajeva su već od 8 € po satu.

“Korak po Korak” tečajevi čekaju te da se upustiš u ovo uzbudljivo učeničko putovanje. Od matematike do fizike i kemije, zajedno ćemo osvijetliti staze znanja, poručuju Mladi informatički stručnjaci.

STEM

Podijeli: