Lean Startup Croatia poziva sve osnivače startup-ova i pojedince bogatog znanja i vještina koji traže svoje mjesto u timu na jedinstven TeamUp Live event.

TeamUp Live Vol. 2 nastavak je prvog održanog TeamUpa koji je rezultirao s četiri primamljive prilike i brojnim zadovoljnim sudionicima koji su se povezali s osnivačima startupa.

Što je TeamUp Live?

TeamUp Live je jedinstveni online događaj koji kroz moderirani networking povezuje osnivače startupa s pojedincima koji traže tim u kojem žele stvarati. Kroz moderirani networking, svaki će pojedinac dobiti priliku da se predstavi osnivaču startupa i pokaže zašto bi on trebao postati dio tima. Za osnivače startupa ovo je izvrsna prilika i mjesto da predstave svoj projekt i pronađu suosnivače, prve suradnike i zaposlenike koji će popuniti njihov tim.

Prijava

TeamUp Live Vol. 2 održat će se 5. svibnja 2021. u 17:00 h putem Zoom platforme. Događaj je u potpunosti besplatan i dostupan svim sudionicima uz prethodnu registraciju.

Ukoliko si osnivač startupa i želiš pitchati svoj projekt te ponuditi priliku prijavi se putem ove poveznice.

Ako se želiš povezati s osnivačima startupa i pronaći svoj tim, priliku ili posao klikni ovdje.

Više o projektu i otvorenim prilikama možete pronaći na TeamUp webu.


Aktivnost informiranja poduzetnika dio je projekta TICM PPI 5.0 MSP kojeg financira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Podijeli: