Bez obzira jeste li se i prije pitali kako na najbolji način organizirati rad od kuće ili ste na to primorani tek nedavno, susret koji Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) i Međimurje Code&Design grupa organiziraju u četvrtak 15. listopada ne bi smjeli propustiti. Tema susreta je Kako pronaći posao na daljinu na puno radno vrijeme (full-time remote work) i biti uspješan u njemu?“, a zamišljen je kao razmjena iskustava i savjeta za pronalazak posla na daljinu i organizaciju ovakve vrste rada.

Susret (ili na engleskom meetup) će voditi Nikola Brežnjak, jedan od pokretača Me<CoDe/> grupe, iskusni softverski inženjer (na engleskom developer) iz poduzeća Teltech Systems. Nikola ima dugogodišnje iskustvo u razvoju softvera od čega je niz godina proveo u upravo u radu od kuće, što je i razumljivo budući da Teltech Systems ima sjedište u američkoj državi New Jersey.

 

 

Svoje bogato iskustvo, prvo u pronalasku posla na daljinu, a onda i rada od kuće Nikola će podijeliti u prvom dijelu susreta, nakon čega će sudionici u opuštenoj atmosferi moći postavljati pitanja i dijeliti svoja iskustva.

Susret će se održati u zgradi TICM1, na adresi Bana Josipa Jelačića 22b, u četvrtak 15. listopada 2020. godine s početkom u 17 sati.  Sudjelovanje u meetupu je besplatno, a prijaviti se možete u nastavku.


PRIJAVA

Meetup “Kako pronaći posao na daljinu na puno radno vrijeme (full-time remote work) i biti uspješan u njemu” je OTKAZAN.


 Poslovno umrežavanje je dio projekta TICM PPI 5.0 MSP sufinanciranog u okviru javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI).

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave je isključiva odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Podijeli: