TÜV SÜD Sava –  Podružnica Čakovec u suradnji s Tehnološko-inovacijskim centrom Međimurje (TICM) organizira seminar na temu

RAZMJENA ISKUSTAVA NA PODRUČJU IZRADE I KONTROLE TLAČNE OPREME I OSIGURANJA KVALITETE ZAVARIVANJA

koji će se održati u utorak 27. studenog 2018. godine
s početkom u 8,50 sati
u multimedijalnoj dvorani TICM-a,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/b (prostor bivše vojarne)

prema sljedećem programu:

U posljednjem dijelu seminara predstavit će se projekt Razvojno-edukacijski centar za metalsku industriju – METALSKA JEZGRA ČAKOVEC  čiji je ključni rezultat uspostava istraživačke infrastrukture kroz rekonstrukciju objekta bivše jahaone u okviru Centra znanja Međimurske županije koji se razvija na prostoru bivše vojarne u Čakovcu i opremanje iste opremom potrebnom za provedbu aktivnosti istraživanja i razvoja u metalskom sektoru.

PRIJAVA

Prijavnica za seminar nalazi se na sljedećoj POVEZNICI.

Ispunjena i ovjerena prijavnica se šalje putem e-maila na ivana.lapat@tuv-sud.hr ili poštom na adresu organizatora seminara: TÜV SÜD Sava d.o.o. – Podružnica Čakovec, Ivana Mažuranića 2, Čakovec. Kontakt osoba za sve informacije je gđa Ivana Lapat, dostupna na tel.: 040 313 161 i 098 344 537 te putem gore naznačene adrese elektroničke pošte.

Krajnji rok za prijavu je 20.11.2018.godine.

Broj prijava je ograničen na 100, prijave se bilježe prema vremenu zaprimanja.

KOTIZACIJA

Kotizacija za prvog sudionika iz organiazcije iznosi 800,00 HRK + PDV, dok za svakog sljedećeg iznosi 690,00 HRK + PDV. U cijenu su uključeni radni materijali, ručak i kava te potvrda o sudjelovanju.

Kotizacija se uplaćuje na račun HR 7323 6000 0110 1599 635 otvoren kod Zagrebačke banke d.d., s naznakom “za seminar”. Dokaz o uplati molimo poslati na ivana.lapat@tuv-sud.hr.

Krajnji rok za uplatu kotizacije je 22.11.2018.godine.

Uvjeti otkazivanja:
Sudionici seminara mogu otkazati sudjelovanje do zaključno 23.11.2018. uz vraćanje punog iznosa naknade od strane organizatora. Nakon toga datuma, vraćanja uplaćenih sredstava nisu moguća.
U slučaju otkazivanja seminara od strane organizatora zbog premalog broja polaznika ili drugih razloga, seminar se odgađa na slijedeći termin ili se trajno otkazuje.
U slučaju trajnog otkazivanja seminara od strane organizatora sva uplaćena sredstva prijavljenim sudionicima vraćaju se u punom iznosu.

 

 

Podijeli: