Excel je je danas nezamjenjiv poslovni alat. Iako ga gotovo svi koriste u obavljanju svojih radnih zadataka, većina korisnika služi se samo njegovim osnovnim funkcijama, ne znajući koje su mu sve mogućnosti primjene.

Kako bi upoznali poduzetnike i njihove zaposlenike s naprednim opcijama Excela poput pivot tablica, matematičkim i logičkim funkcijama te drugim funkcionalnostima, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) organizira informativni seminar naziva

NAPREDNI EXCEL ZA PODUZETNIKE

koji će se održati u četvrtak, 22. travnja 2021. godine, s početkom u 9:00 sati,
u informatičkoj učionici Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/N Čakovec (TICM3).

Cilj seminara je upoznati polaznike s formulama, funkcijama i mogućnostima Excela koje mogu koristiti u svakodnevnom obavljanju uredskih poslova, bilo da je riječ o uspostavljanju baze podataka, analizi financijskih podataka, izradi izvještaja ili vizualnoj prezentaciji podataka putem grafova.

PROGRAM

FunkcijeUpisivanje funkcija, apsolutno i relativno adresiranje,
Računske operacije i matematičke funkcije,
Statističke funkcije i logičke funkcije.
Obrada, filtriranje i sortiranje podatakaSortiranje i funkcionalnosti filtriranja,
Korištenje filtriranja po sadržaju,
Uvjetno oblikovanje i formatiranje ćelija.
Pivot tabliceDefiniranje pivot tablice,
Upotreba pivot tablica i vizualno strukturiranje podataka,
Dodavanje i proširivanje redova i stupaca u pivot tablici,
Filtriranje pregleda prema vrijednostima ili kategorijama.
GrafikoniOblikovanje elemenata grafikona,
Oblikovanje osi grafikona,
Brisanje podataka iz grafikona.
Umetanje i uklanjanje slika u grafikonu.

PRIJAVA

Sudjelovanje je besplatno, a potencijalni sudionici prijavljuju se ispred poduzeća ispunjavanjem prijavnog obrasca. Prijava je ograničena samo na jednu osobu iz poduzeća. Broj sudionika je ograničen zbog poštivanja epidemioloških mjera, a prijave se zaprimaju do popunjenja kapaciteta dvorane.

Poželjno je da polaznici posjeduju osnovno znanje rada u Excelu. Tijekom seminara svakom polazniku bit će omogućeno korištenje računala.

PRIJAVNI OBRAZAC

Prijave za seminar su popunjene. Ipak, molimo zainteresirane za ovu edukaciju da ispune prijavni obrazac. U slučaju da netko od već prijavljenih odustane od sudjelovanja obavijestit ćemo vas.

  PREDAVAČ

  Tomislav Breznik, mag. oec, stručni je suradnik u Odjelu inkubacije i edukacije u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje. U sklopu projekta Istakni se osvoji posao 2 održavao je radionice iz osnovnih i naprednih informatička znanja s ciljem podizanja razine informatičke pismenosti kod nezaposlenih osoba. Vodi radionice na temu uredskih i web alata u poslovanju za različite ciljne skupine.

  Informativna radionica je dio projekta TICM PPI 5.0 MSP sufinanciranog u okviru javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI).

  Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

  Sadržaj objave je isključiva odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje

  Podijeli: