Čuli ste o velikom potencijalu digitalnih tehnologija i digitalne transformacije poslovanja, ali niste sigurni od kud krenuti? Upravo za vas osmislili smo radionicu

RAZVOJ DIGITALNOG POSLOVNOG MODELA POMOĆU DIGITRANS METODOLOGIJE

 

koja će se održati u utorak 17. srpnja 2018. godine s početkom u 9 sati,

u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje,

na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec

 

Radionica je namijenjena poduzetnicima i drugima koji sudjeluju u donošenju strateških poslovnih odluka. Korisna bi mogla biti marketinškim stručnjacima, product managerima, osobama koje se bave osmišljavanjem novih proizvoda i usluga i mnogim drugima.

Cilj radionice je primjenom kombinacije novih i postojećih alata sudionicima na praktičnim primjerima pokazati korake potrebne za osmišljavanje novog poslovnog modela koji koristi sav potencijal digitalnih tehnologija. Alate koje će naučiti koristiti na radionici, sudionici će moći kasnije primijeniti u svojem poslovanju.

Fokus radionice nije na konkretnim tehnološkim rješenjima, iako će biti riječi i o njima, već na poslovnoj strani primjene tehnologije i osmišljavanju novih ili poboljšanih poslovnih modela. Sudionicima će nakon radionice biti lakše odabrati smjer digitalne transformacije svojeg poslovanja nakon čega se može krenuti s odabirom i primjenom konkretnih tehnologija i rješenja.

PROGRAM RADIONICE:

08:30 – 09:00
Registracija

09:00 – 09:45
Predstavljanje DIGITRANS metode i alata za razvoj digitalnog modela,

09:45 – 10:00
Pauza

10:00 – 11:15
Analiza postojećeg poslovnog modela poduzeća

11:15 – 12:30
Istraživanje korisničkih potreba

12:30 – 13:00
Kreiranje ideja

13:00 – 13:30
Pauza za ručak

13:30 – 14:30
Odabir potencijalnog rješenja

14:30 – 15:00
Prototipiranje

15:30 – 16:00
Izrada novog poslovnog modela

 

Radionicu će moderirati Goran Levačić, voditelj Odjela inkubacije i edukacije u TICM-u te član DIGITAL Working grupe zadužene za provođenje digitalne transformacije u Dunavskoj regiji.

U sklopu radionice primijenit će se metodologija razvoja digitalnog poslovnog modela i alati koji su razvijeni u sklopu projekta Digitalna transformacija dunavske regije u kojem TICM sudjeluje kao jedan od ukupno 14 partnera iz 7 zemalja dunavske regije. Više detalja o projektu možete pronaći na službenoj stranici projekta DIGITRANS  ili na mrežnim stranicama TICM-a.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika je ograničen na 15. Stoga požurite sa svojom prijavom i napravite prvi korak prema digitalnoj transformaciji.

Ukoliko iz bilo kojeg razlog ne uspijete sudjelovati na ovoj radionici, sljedeća je na rasporedu u utorak, 17. srpnja 2018. godine s početkom u 9 sati. O detaljima te radionice i prijavama ćemo vas naknadno informirati.

Podijeli: