Upravljanje znanjem predstavlja poslovnu filozofiju čijom se primjenom nastoji unaprijediti učinkovitost i konkurentnost organizacije, koristeći interakciju ljudi, procesa i tehnologije.

S obzirom na aktualnost navedene teme, Centar za međunarodne projekte Fakulteta organizacije i informatike Varaždin  i Tehnološko-inovacijski centar Međimurje

pozivaju sve zainteresirane na besplatnu radionicu naziva

„UPRAVLJANJE ZNANJEM POMOĆU WEB 2.0 ALATA“

organiziranu u sklopu ”Knowledge Management 2.0 for SMEs” projekta financiranog iz EU Programa za cjeloživotno učenje koja će se održati
u ponedjeljak 15. prosinca 2014. godine , od 9 do 16 sati,

u multimedijalnoj dvorani
Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22b, Čakovec (bivša vojarna)

prema sljedećem programu:

VRIJEMEPROGRAM
9,00 – 9,15Registracija sudionika
9,15 – 9,30Što je naša poruka i kako je na najefikasniji način, korištenjem vizualnih elemenata, prenijeti do ciljane publike?
9,30 – 10,30Što je upravljanje znanjem 2.0?
Prednosti, barijere i poteškoće upravljanja znanjem
Proces znanja
Uvod u strategiju upravljanja znanjem 2.0
10,30 – 11,00Prezentiranje web 2.0 alata za upravljanje znanjem (I. dio)
11,00 – 11,15Prezentiranje web 2.0 alata za upravljanje znanjem (II. dio)
12,30 – 13,30Pauza za ručak
13.30 – 13.45Izrada strategije upravljanja znanjem 2.0
13,45 – 15,30Timski rad na sljedećim zadacima:
– Izrada strateške mape upravljanja znanjem
– Izrada nacrta vlastite strategije upravljanja znanjem
– Prezentacija pripremljenih strategija
15,30 – 16,00Zaključak
Pitanja
Dodjela potvrda o sudjelovanju na radionici
Zatvaranje programa

Cilj radionice jest podići svijest o upravljanju znanjem u poduzeću te upoznati polaznike s metodama razmjene znanja s poslovnom okolinom.

Sve zainteresirane molimo da se prijave za sudjelovanje putem internetskog obrasca dostupnog OVDJE, najkasnije u petak, 12. prosinca 2014. godine, do 10,00 sati. U slučaju dodatnih pitanja, pozivamo Vas da se obratite Centru za međunarodne projekte Fakulteta organizacije i informatike pozivom na broj 042/ 390-843 ili putem elektroničke pošte cmp@foi.hr.
Broj mjesta je ograničen, a prijave će se uvažavati prema redoslijedu zaprimanja. Polaznicima će biti podijeljene potvrde o sudjelovanju.

O predavačima:

Amir Spahić, mag.inf., voditelj je Centra za međunarodne projekte Fakulteta organizacije i informatike te je sudjelovao u provedbi 25 međunarodnih projekata. Član je nekoliko domaćih i međunarodnih stručnih tijela. Na projektu LLP Knowledge management 2.0 for SMEs sudjeluje kao voditelj FOI tima pri čemu je dao svoj doprinos i u procesu izrade priručnika o upravljanju znanjem. Na radionici je zadužen za temu izrade strategije upravljanja znanjem.

Petra Grd, mag.inf., znanstveni je novak/asistent na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin. Na projekt Knowledge Management 2.0 for SMEs je uključena kao dio tima za izradu priručnika o upravljanju znanjem. Na radionici će dati teoretski uvod o upravljanju znanjem.

Aleksandra Sobodić, mag.inf., stručna je suradnica Centra za međunarodne projekte na Fakultetu organizacije i informatike Varaždin. Na projektu Knowledge Management 2.0 for SMEs, kao član FOI tima, zadužena je za analizu web 2.0 alata za upravljanje znanjem o čemu će govoriti i na radionici.

Podijeli: