Čuli ste o velikom potencijalu digitalnih tehnologija i digitalne transformacije poslovanja, ali niste sigurni od kud krenuti? Prijavite se na

trening Razvoj digitalnog poslovnog modela za MSP pomoću DIGITRANS metodologije,

u organizaciji udruge Hrvatski izvoznici i Fakulteta organizacije i informatike
koji će se održati u srijedu, 27. veljače 2019. godine od 09:00 sati,
u sjedištu Končar-Elektroindustrija d.d. ,Fallerovo šetalište 22, XI kat, u Zagrebu.

 

Trening je namijenjen poduzetnicima i drugima koji sudjeluju u donošenju strateških poslovnih odluka. Korisna bi mogla biti marketinškim stručnjacima, product managerima, osobama koje se bave osmišljavanjem novih proizvoda i usluga i mnogima drugima.

Cilj treninga je primjenom kombinacije novih i postojećih alata sudionicima na praktičnim primjerima pokazati korake potrebne za osmišljavanje novog poslovnog modela koji koristi sav potencijal digitalnih tehnologija. Nakon treninga, sudionicima će biti lakše odabrati smjer digitalne transformacije svojeg poslovanja te će moći krenuti s odabirom konkretnih tehnologija i rješenja.

Trening čini 1. fazu seta kombiniranih treninga (engl. Blended learning trainings BLT) nakon čega slijede online konzultacije poduzetnika s trenerom, a cijela se priča zaokružuje individualnim radionicama poduzeća i trenera nakon čega poduzeća mogu konkretizirati novo osmišljeni poslovni model.

Radionicu će zajedno moderirati doc.dr.sc. Martina Tomičić Furjan, prof.dr.sc. Vjeran Strahonja i doc.dr.sc. Katarina Tomičić-Pupek s Fakulteta organizacije i informatike te Ivan Plačko, direktor Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje. Moderatori su sudjelovali u kreiranju DIGITRANS metodologije i alata te imaju bogato iskustvo u razvoju digitalnog poslovnog modela pomoću DIGITRANS metodologije.

08:30 –09:00Registracija
09:00 –09:45Predstavljanje DIGITRANS metode i alata za razvoj digitalnog modela
09:45 – 10:00Pauza
10:00 – 11:15Analiza postojećeg poslovnog modela poduzeća
11:15 – 12:30Istraživanje korisničkih potreba
12:30 – 13:00Kreiranje ideja
13:00 – 13:30Pauza za ručak
13:30 – 14:30Odabir potencijalnog riješenja
14:30 – 15:00Prototipiranje
15:30 – 16:00Izrada novog poslovnog modela

 

U sklopu radionice primijenit će se metodologija razvoja digitalnog poslovnog modela i alati koji su razvijeni u sklopu projekta Digitalna transformacija dunavske regije u kojem TICM i FOI sudjeluju kao partneri od ukupno 14 partnera iz 7 zemalja dunavske regije. Više detalja o projektu možete pronaći na službenoj stranici projekta DIGITRANS  ili na mrežnim stranicama TICM-a i FOI-ja.

Poželjno je da se svi sudionici radionice upoznaju s DIGITRANS metodologijom razvoja digitalnog poslovnog modela te materijalima i alatima dostupnima na DIGITRANS.me platformi.

Sudjelovanje na radionici je besplatno

Potvrdu svog dolaska na trening molimo poslati na e-mail info@hrvatski-izvoznici.hr do utorka, 26. veljače 2019.g. do 16.00 sati.

Podijeli: