Koje informatičke alate izabrati i na koji ih način najefikasnije koristiti u poslovanju saznajte na radionici koji organizira Tehnološko-inovacijski centar Međimurje uz podršku Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske.

BESPLATNA RADIONICA

NAPREDNA INFORMATIČKA ZNANJA

održati će se u informatičkoj učionici
Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje
Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec (prostor bivše vojarne)

od 9. do 15. travnja 2014. godine

prema sljedećem rasporedu

Radionica je namijenjena poduzetnicima koji žele unaprijediti svoja znanja u području korištenja softverskih alata te iskoristiti njihov potencijal za unapređenje poslovanja. Polaznici će naučiti kako odabrati softverske alate za svoje potrebe te kako ih najefikasnije iskoristiti u cilju postizanja željenih rezultata u radu.

Molimo vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 8. travnja 2014. godine do 12 sati pozivom na broj telefona 040 499 405 ili popunjavanjem obrasca prijave na sljedećoj poveznici.

Broj mjesta je ograničen na 20, a prijave će se uvažavati prema redoslijedu.

O predavaču:

Goran Levačić, voditelj inkubacije i edukacije u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje održao je niz edukacija iz područja informatičkih tehnologija i marketinga. Voditelj je edukacije „Korištenje računala za početnike“ organizirane s ciljem podizanja razine informatičke pismenosti. U sklopu projekta „Obrazovanje za poduzetništvo“ Ministarstva poduzetništva i obrta, održao je radionice za poduzetnike pod nazivom „Napredna informatička znanja.“ Kao stručni predavač sudjelovao je u IPA projektu „YIBE – Mladi u poslu i poduzetništvu“ u sklopu kojeg je održao poduzetničke edukacije za mlade osobe na temu marketinga i izgradnje robne marke.

Podijeli: