U sklopu studijskog posjeta Međimurju, u utorak, 14. svibnja 2019. godine, u posjetu Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje, boravili su predstavnici Industrijskog parka Nova Gradiška: g. Adam Đanić, direktor IPNG-a; gđa. Marijana Škara Ivković, viši stručni suradnik za marketing; gđa. Mirta Anjoš, stručni suradnik za EU projekte i gđa. Sandra Petrović, stručni suradnik za EU projekte.

gđa. Mirta Anjoš, stručni suradnik za EU projekte; Sandra Petrović stručni suradnik za EU projekte; gđa. Marijana Škara Ivković, viši stručni suradnik za marketing i g. Adam Đanić, direktor IPNG-a.

U uvodnom dijelu, direktor TICM-a, g. Ivan Plačko, upoznao je goste s dosadašnjim razvojem Centra znanja Međimurske županije, aktivnostima te planovima za daljnji razvoj TICM-a. Gostima je predstavljen i način na koji funkcionira inkubacija u TICM-u uz primjere poduzeća koja su uspješno završila proces inkubacije. Također, u okviru posjeta gosti su bili upoznati s projektima koje TICM  provodi, a razmatrane su i mogućnosti za buduće zajedničke projekte.

U nastavku posjeta g. Mario Šercer, ravnatelj Razvojno-edukacijskog centra za metalsku industriju “Metalska jezgra Čakovec” predstavio je predstavnicima IPNG-a projekt Metalske jezgre kao primjer suradnje poduzetnika i znanstvenika u metalskoj industriji na području Međimurske županije.

g. Ivan Plačko, direktor TICM-a i g. Mario Šercer, ravnatelj Razvojno-edukacijskog centra za metalsku industriju sa predstavnicima IPNG-a.

Posjet je završio obilaskom zgrade TICM-a, prije svega zajedničkih prostora i laboratorija koji su na raspolaganju inkubiranim poduzećima i vanjskim klijentima te posjetom Međimurskoj palači turizma.

Podijeli: