Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organizira sedmi po redu Poduzetnički Forum HAMAG-BICRO-a:


Predstavljanje Programa provjere inovativnog koncepta (PoC 6)
22. listopada 2015.
od 10.00 do 14.00 sati
Kongresni Centar Forum Zagreb, Radnička cesta 50


Povod održavanju radionice je skoro otvaranje šestog kruga natječaja za zaprimanje projektnih prijedloga za Program provjere inovativnog koncepta (PoC 6). Program PoC namijenjen je sufinanciranju prihvatljivih pretkomercijalnih aktivnosti inovativnih znanstveno-poduzetničkih projekata koji se nalaze u početnoj fazi razvoja novih proizvoda, usluga i tehnoloških procesa. Prihvatljivi projekti sufinancirat će se u iznosu od minimalno 35.000 kn do najviše 350.000 kn i u trajanju do najviše 12 mjeseci.

Na informativnoj radionici biti će predstavljeni detalji javnog poziva za PoC 6 te će prisutni imati prilike čuti uspješne primjere korisnika PoC programa. Specifičan će naglasak biti stavljen i na problematiku intelektualnog vlasništva kao vrlo važan aspekt u PoC projektima te će potencijalni prijavitelji imati mogućnost čuti korisne savjete i preporuke Prepoznatih centara preko kojih se isključivo mogu prijaviti projekti.

Za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa PoC temeljem najavljenog natječaja predviđeno je ukupno 16 milijuna kn. Otvaranje natječaja planirano je 16. studenog 2015. godine, dok se ugovaranje očekuje u prvom kvartalu 2016. godine.

Prijaviti se mogu fizičke osobe koje imaju namjeru osnovati trgovačko društvo ako će nakon toga i dalje spadati u kategoriju malih i srednjih poduzetnika, mali i srednji poduzetnici te znanstvenici i istraživači zaposleni u javnim i znanstveno-istraživačkim organizacijama.

Program radionice možete preuzeti ovdje. Sudjelovanje na radionici je besplatno. Broj mjesta je ograničen, stoga Vas ljubazno molimo da se što prije prijavite za sudjelovanje ovdje, a najkasnije do srijede, 21. listopada 2015. u 12.00 sati.

NAPOMENA: U posljednjem koraku postupka prijave biti će prikazana poruka o uspješnom prijavljivanju. Naknadne potvrde o primitku prijave za sudjelovanje nisu potrebne te neće biti poslane na navedeni mail kontakt prijavitelja.

Izvor: www.hamagbicro.hr

Podijeli: