Nebrojene mogućnosti digitalnog marketinga čine ga neizostavnim alatom za postizanje dobrih prodajnih i poslovnih rezultata. Teško je danas pronaći poslovnu organizaciju koja ga ne koristi, ali konačni rezultat nije uvijek isti, on ovisi o znanju i vještinama osobe zadužene za osmišljavanje strategije digitalnog marketinga i njegovu provedbu. Znanje o digitalnom marketingu dragocjeni je adut svima, neovisno o tome u kojem području žele razvijati profesionalnu karijeru.

Sve o vođenju uspješnih kampanja digitalnog marketinga i o receptu za brzo napredovanje od  pripravnika do voditelja vlastitih oglašivačkih kampanja, imat će priliku naučiti studenti Fakulteta organizacije i informatike, Sveučilišta u Zagrebu,  na radionici

JEDAN DAN U SVIJETU MARKETINŠKIH AGENCIJA
koja će se održati u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje d.o.o.,
u ponedjeljak, 7. ožujka 2022. godine,  u 9.30 sati

Ovo je ujedno i posljednja radionica koju organiziramo u sklopu projekta IC4HEDS. Vodit će je Dino Oreški, direktor strateškog razvoja digitalnog marketinga u Pro media group, konzultant u agenciji Upping te suosnivač i konzultatant u Udruzi eCommerce Hrvatska, majstor za digitalni marketing, s podužom listom uspješnih projekata u svojim referencama. Njemu će se pridružiti Jelena Brekalo, Performance Marketing Manager u Pro media group, koja će studentima ispričati o svom profesionalnom razvoju.

PROGRAM RADIONICE

 

O PREDAVAČIMA

DINO OREŠKI

Dino Oreški karijeru je započeo u Neckermannu davne 2006. godine, a prvi radni zadatak nakon diplome mu je bio – preseliti katalog na webshop. Nakon toga postaje voditelj eCommerce odjela u Quelleu gdje je zadužen za vođenje tima i u to vrijeme najvećeg webshopa u Hrvatskoj. Potom prelazi u KG Mediju, agenciju specijaliziranu za promociju hrvatske turističke ponude gdje provodi online oglašivačke kampanje bazirane na online bookinzima, za sve vodeće hrvatske hotelijerske kuće i turističke zajednice. Iduća postaja je Inventa, na poziciji Web&eCommerce menadžera, gdje obavlja posao projekt menadžera webshopova. Vraća se u turizam, u Dubrovačke Vrtove Sunca kao voditelj digitalnog marketinga te nakon četiri godine odlazi u IT svijet, u Span, danas globalnu IT grupu, gdje pokreće odjel digitalnog marketinga. Danas je direktor strateškog razvoja digitalnog marketinga u Pro media grupi, konzultant u agenciji Upping, suosnivač je i konzultant u Udruzi eCommerce Hrvatska. Voli izazove i vjeruje da za svaki problem postoji rješenje. Pomiče granice uspješnim kombiniranjem tehnologije i marketinga. Za dodatnu inspiraciju često zaviri u razne knjige, blogove i članke.

JELENA BREKALO


Jelena je magistra ekonomije koja je oduvijek imala interes prema digitalnom marketingu. Karijeru je započela u Pro Media Grupi, u odjelu analitike kao pripravnica, potom se pridružila performance timu kao junior performance marketing specialist, a s vremenom je postala punopravni član tima te aktivno radi na prijenosu znanja mlađim članovima tima. Najviše se bavi Google i Facebook oglašavanjem. U slobodno vrijeme, Jelena sudjeluje u brojnim obrazovnim i humanitarnim akcijama kao članica Rotaract Kluba Zagreb. Također, voli odlaske na pub kvizove, muziku, izlaske i svakodnevna druženja sa svojim prijateljima.

 

 

 


 


Sadržaj je kreiran uz financijsku podršku Europske unije. Sadržaj članka je iskjučiva odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o. i ni u kom slučaju ne može se smatrati odrazom stajališta Europske unije ili Upravljačkog tijela projekta.
Podijeli: