Čuli ste o velikom potencijalu digitalnih tehnologija i digitalne transformacije poslovanja, ali niste sigurni od kud krenuti? Prijavite se na trening

RAZVOJ DIGITALNOG POSLOVNOG MODELA

POMOĆU DIGITRANS METODOLOGIJE

koja će se održati u dan 11. 10. 2018. godine s početkom u 9,00 sati,
u Tehnološkom parku Varaždin
na adresi Zagrebačka 89, Varaždin

Trening je namijenjena poduzetnicima i drugima koji sudjeluju u donošenju strateških poslovnih odluka. Korisna bi mogla biti marketinškim stručnjacima, product managerima, osobama koje se bave osmišljavanjem novih proizvoda i usluga i mnogima drugima.

Cilj treninga je primjenom kombinacije novih i postojećih alata sudionicima na praktičnim primjerima pokazati korake potrebne za osmišljavanje novog poslovnog modela koji koristi sav potencijal digitalnih tehnologija. Nakon treninga, sudionicima će biti lakše odabrati smjer digitalne transformacije svojeg poslovanja te će moći krenuti s odabirom konkretnih tehnologija i rješenja.

Trening čini 1. fazu seta kombiniranih treninga (engl. Blended learning trainings BLT) nakon čega slijede online konzultacije poduzetnika s trenerom, a cijela se priča zaokružuje individualnim radionicama poduzeća i trenera nakon čega poduzeća mogu konkretizirati novo osmišljeni poslovni model.

PROGRAM RADIONICE:

8:30 – 09:00Registracija
09:00 – 09:45Predstavljanje DIGITRANS metode i alata za razvoj digitalnog modela
09:45 – 10:00 Pauza
10:00 – 11:15Analiza postojećeg poslovnog modela poduzeća
11:15 – 12:30  Istraživanje korisničkih potreba
12:30 – 13:00  Kreiranje ideja
13:00 – 13:30Pauza za ručak
13:30 – 14:30Odabir potencijalnog rješenja
14:30 – 15:00  Prototipiranje
15:30 – 16:00  Izrada novog poslovnog modela

 

Radionicu će moderirati Goran Levačić, marketing dizajner u poduzeću Teltech Systems, koji je sudjelovao u kreiranju DIGITRANS metodologije i alata te ima bogato iskustvo u razvoju digitalnog poslovnog modela pomoću DIGITRANS metodologije.

U sklopu radionice primijenit će se metodologija razvoja digitalnog poslovnog modela i alati koji su razvijeni u sklopu projekta Digitalna transformacija dunavske regije u kojem TICM sudjeluje kao jedan od ukupno 14 partnera iz 7 zemalja dunavske regije. Više detalja o projektu možete pronaći na službenoj stranici projekta DIGITRANS  ili na mrežnim stranicama TICM-a.


Poželjno je da se svi sudionici radionice upoznaju s DIGITRANS metodologijom razvoja digitalnog poslovnog modela te materijalima i alatima dostupnima na DIGITRANS.me platformi. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika je ograničen na 15. Stoga požurite sa svojom prijavom i napravite prvi korak prema digitalnoj transformaciji.

 PRIJAVA


Podijeli: