Krenule su prijave za novu, petu generaciju FER-ovog startup inkubatora SPOCK! Ovaj program startup edukacije namijenjen je studentima preddiplomskih, diplomskih i doktorskih studija svih fakulteta i onima koji su završili studij u protekle dvije godine, a žele svoje ideje pretvoriti u profitabilna rješenja i uspješna startup poduzeća.

Odabrani sudionici će kroz šestomjesečni program edukacije dobiti priliku povezati se sa stručnjacima, mentorima, investitorima i partnerima koji će im u tome pomoć. Za prošlogodišnji program prijave su pristigle s 11 različitih fakulteta, a SPOCK su uspješno završila čak tri tima koja su se formirala prije početka programa kroz organizirane brainstorming radionice.

I ove godine prijaviti se mogu timovi s već osmišljenim projektima i pojedinci s idejama koji će dobiti pomoć u povezivanju sa studentima FER-a i formiranju tima. Uz sve pogodnosti iz prošlogodišnjega programa, sudionike ove godine očekuje još veći broj radionica i mentora te još kvalitetniji program startup edukacije. Timovi prošlogodišnje generacije su kroz različita natjecanja prikupili više od 200.000 kuna za razvoj svojih rješenja, a dobili su i ponudu za investiciju od jednog od najvećih investicijskih fondova koji djeluje na području Republike Hrvatske.

Prijave projekata i ideja za sljedeću generaciju SPOCK-a otvorene su do 30. studenoga 2020. godine, a svi zainteresirani za startup edukaciju mogu se prijaviti putem prijavnoga obrasca dostupnog OVDJE.

Više informacija o procesu prijava i samome programu dostupno je na SPOCK-ovoj mrežnoj stranici.


Aktivnost informiranja poduzetnika dio je projekta TICM PPI 5.0 MSP kojeg financira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Podijeli: