U petak, 19. lipnja 2020. godine, s početkom u 17.00 sati, u informatičkoj učionici TICM-a održat će se 25. meetup < MeCoDe/ > grupe, a tema susreta je Dizajn mobilne aplikacije u 90 minuta.

Sofisticirani alati za dizajn, kolaboraciju i komunikaciju dizajnera i developera u jednom, danas omogućuju brz i efektni proces dizajna s konkretnim rezultatima u vrlo kratkom vremenu. Cilj meetupa je izraditi jednostavan ali efektni dizajn mobilne aplikacije za planiranje troškova, kreirati prototip i pripremiti dizajn za “developers hand-off” odnosno omogućiti razvojnim timovima preuzimanje datoteka te razumijevanje logike dizajna aplikacije.

U procesu dizajna, sudionici meetup-a koristiti će se Human Interface Guideline , Apple-ov vizualni jezik za izradu standardiziranog i konzistentnog dizajna te Figma, alat za kreiranje dizajna.

Voditelji meetupa biti će Goran Levačić i Nikola Brežnjak, iskusni developeri s dugogodišnjim iskustvom u razvoju softvera i u području grafičkog, digitalnog i web dizajna iz poduzeća Teltech Systems.

Cilj Meetup grupe Me<CoDe/> Međimurje je umrežavanje programera i dizajnera kako bi formirali poslovne odnose i prepoznali poslovne mogućnosti, razmjenjivali informacije te tražili potencijalne partnere za pothvate.

Sudjelovanje na meetupu je besplatno, a više informacija o susretu i načinu prijave možete pronaći na službenoj stranici Međimurje code&design grupa, Me<CoDe/>.

Polaznici obavezno moraju sa sobom donijeti svoja prijenosna računala.


 Poslovno umrežavanje je dio projekta TICM PPI 5.0 MSP sufinanciranog u okviru javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI).

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave je isključiva odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Podijeli: