Za studente Fakulteta organizacije i informatike, Sveučilišta u Zagrebu (FOI) i Sveučilišta Panonnia u Nagykanizsi (UP) koji žele više znanja, iskustva, druženja i svega ostalog što donosi sudjelovanje u dodatnim, izvannastavnim aktivnostima, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) u sklopu projekta Intensive Courses for Higher Education Students (IC4HEDS), organizira drugu radionicu na engleskom jeziku

STUFF THEY DON’T TEACH YOU IN SCHOOL: HOW TO MAXIMIZE YOUR POTENTIAL AFTER COLLEGE – PART TWO

koja će se održati u četvrtak, 11. studenog 2021. godine,
u informatičkoj učionici TICM-a,
s početkom u 9 sati

Radionicu će ponovno održati Nikola Brežnjak, jedan od osnivača Me<CoDe/> Međimurje Code&Design group i voditelj mnogobrojnih radionica i meet up-ova. Kao VP of Engineering u Teltech-u, brzorastućem startupu sa sjedištem u New Yorku, vodi tim s više od 30 inženjera koji rade od kuće. Zavidno iskustvo u izgradnji „vlastitog brenda“ čini ga savršenom osobom koja studentima može prenijeti dragocjeno znanje o osobnom razvoju, prepoznavanju  prilika, predstavljanja sebe u „najboljem svijetlu“ i mnoštvo drugih savjeta koje vjerojatno neće dobiti u formalnom školovanju. Njegova prva radionica održana u listopadu, istog koncepta, zaradila je odlične ocjene i pozitivne reakcije studenata.

PROGRAM RADIONICE

Za organizaciju ovih radionica koje predstavljaju svojevrsnu nadopunu programima intenzivnog učenja, zaduženi su TICM i Poslovni inkubator u Nagykanizsi – Nagykanizsa Asset Management Plc., Radionice će biti održane na engleskom jeziku kako bi ih i hrvatski i mađarski studenti mogli pratiti.

Projekt IC4HEDS se provodi u sklopu Programa prekogranične suradnje INTERREG Mađarska-Hrvatska 2014.-2020, TICM ima ulogu glavnog partnera, a ostali partneri na projeku su Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Sveučilište Pannonia – Sveučilišni kampus u Nagykanizsi te Poslovni inkubator iz Nagykanizse – Nagykanizsa Asset Management Plc.Sadržaj je kreiran uz financijsku podršku Europske unije. Sadržaj članka je iskjučiva odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o. i ni u kom slučaju ne može se smatrati odrazom stajališta Europske unije ili Upravljačkog tijela projekta.
Podijeli: