Merigrafiq, poduzeće specijalizirano za grafički dizajn, brand, vizualni identitet, promociju i komunikaciju, u TICM-u je započelo inkubaciju 2016. godine. Marijana Marušić, vlasnica i glavna dizajnerica s dugogodišnjim iskustvom u brandingu, ilustraciji i dizajnu, Merigrafiq opisuje kao poduzetnički pothvat u kojem se stvara umjetnost. Upravo je umjetnost ono što karakterizira grafički dizajn u današnje vrijeme. Marijana smatra kako dizajneri i ilustratori danas, više nego ikad, trebaju biti umjetnici, istraživači te pisci u službi stvaranja naslova i promo tekstova prema zahtjevima klijenata.

Merigrafiq branding

 

Merigrafiq preuzima potpunu odgovornost za cijeli kreativni proces te kroz usluge brandinga i ilustracija kreira funkcionalni, intuitivan i estetski uzbudljiv dizajn koji obuhvaća, predstavlja, prodaje, mami, dobiva, zabavlja, obrazuje i informira.

Logo Merigrafiq-a

 

O dugogodišnjem iskustvu i uspjehu Merigrafiq-a na globalnom tržištu svjedoči njihova suradnja s klijentima kao što su Krasna, ATI, Imperial park hotel Vodice, Adriatic Tourist Resorts, Lipica, Zdravstveno učilište i mnogi drugi.

Nakon inkubacije u TICM-u, za Merigrafiq je došlo vrijeme novih dizajnerskih pothvata na novoj lokaciji, u čemu im želimo svu sreću i mnogo uspjeha. Njihove radove možete pratiti te ih podržati putem instagram stranice https://www.instagram.com/merigrafiq/.

 

Marijana Marušić

 

Podijeli: