Upravo u tijeku Europskog nogometnog prvenstva, odlučili smo organizirati meetup na temu sportskog novinarstva. Vijesti o najavama, specifičnostima i ishodima nogometnih utakmica zasjenile su gotovo sve druge vijesti u elektroničkim i tiskanim medijima te su preuzele virtualne prostore društvenih mreža. Osim individualnih privatnih objava pratitelja sportova, sve se više ističu objave specijaliziranih sportskih portala. I u danima kada fokus nije na sportu, Međimurska sportska mreža Međimurce i druge pratitelje međimurskog sporta predano izvještava o sportskim događanjima u našoj županiji. Meetup

 SPORTSKI PORTALI – OD IDEJE DO UNOSNOG PODUZETNIČKOG POTHVATA

održat će se u srijedu, 30. lipnja 2021.g. s početkom u 16,00 sati
u informatičkoj učionici Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje (TICM)
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/b Čakovec.

Nikola Lukman pokretač je portala Međimurska sportska mreža – www.msm.hr. U svijetu novinarstva je pet godina, radeći na portalima rukomet.hr, nogometplus.hr i hrvatskareprezentacija.hr. Uz novinarski posao, bavi se i sportskim marketingom – uređuje i upravlja stranicama najvećih sportskih kolektiva u Međimurskoj županiji. U jeku pandemije i mjera koje su ograničavala sportska događanja, svakodnevno je kreirao sportske sadržaje vezane uz međimurski sport – tijekom 2020. godine objavio je čak 2000 članaka! Nikola je proglašen najboljim sportskim novinarom u području lokalnog sporta 2020. godine po izboru Hrvatskog zbora sportskih novinara.

KOME JE MEETUP NAMIJENJEN

Meetup je namijenjen sportašima, sportskim djelatnicima, novinarima, poduzetnicima koji pomažu razvoju sportskih klubova te drugim osobama koje bi voljele raditi u sportskom marketingu. Nikola će sudionicima ispričati kako je svoju ideju pretvorio u profitabilan poduzetnički pothvat. Stavit će naglasak na sve ključne elemente poslovnog modela MSM – kako postići vidljivost i kako doći do poslova.

PRIJAVA

Sudjelovanje na meetupu je besplatno, a sudionici se prijavljuju ispred poduzeća popunjavanjem prijavnog obrasca. Prijave na radionicu zaprimaju se do popunjenja mjesta, a najkasnije do 29. lipnja 2021.


Aktivnost je dio projekta TICM PPI 5.0 MSP sufinanciranog u okviru javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI).

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

Podijeli: