Udruga Zora, kao jedan od partnera projekta Istakni se, osvoji posao 2 sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda, u srijedu, 13. veljače 2019. godine u prostorima Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje (TICM) održat će radionicu za nezaposlene osobe s područja Međimurske županije pod nazivom “Kako biti aktivan, kako ostvariti svoje potencijale“. Radionica je namijenjena dosadašnjim korisnicima Klubova za zapošljavanje Međimurje.

Radionicu će voditi predstavnici Udruge Zora, g. Vinko Okreša i gđa. Marina Kolar. Ista će biti usmjerena predstavljanju oblika aktivizma u društvu, s ciljem stjecanja dodatnih stručnih kompetencija te poslovnih kontakata.

Klub za zapošljavanje djeluje s ciljem pružanja individualizirane potpore nezaposlenim osobama, a funkcionira prema načelu intenzivnog rada i pristupa da za svakog postoji odgovarajući posao. Korisnici usluga Kluba za zapošljavanje rade na izgradnji svojih vještina kako bi se ublažile ili čak eliminirale prepreke za njihovo zapošljavanje. Aktivnosti se odvijaju pod vodstvom savjetnica Kluba, a polaznici u kratkom roku razvijaju transverzalne vještine potrebne na tržištu rada. Klub djeluje u Čakovcu, na adresi Ulica Ivana Mažuranića 2, a dio aktivnosti provodi se u prostorima TICM-a, koji je jedan od partnera na spomenutom projektu. Savjetnice u Klubu za zapošljavanje dostupne su putem broja telefona 040 637 738 te elektroničke pošte jobclub.ck@hzz.hr.


Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o.

Podijeli: