Kako funkcioniraju Google Ads i Facebook oglasi, kako tumačiti rezultate kampanja, zašto i kako možemo optimizirati svoje web stranice? Ako vas odgovori na ova i mnoga druga pitanja zanimaju, prijavite se na besplatnu višednevnu edukaciju

INTERNET MARKETING ZA PODUZETNIKE

koja će se održati u periodu od 12. do 18. ožujka 2019. godine
u  multimedijalnoj dvorani  Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec

Edukaciju će voditi iskusni stručnjaci u digitalnom marketingu iz poduzeća KG Media, višestruko nagrađivane agencije za oglašavanje s 25 godina iskustva u osmišljavanju i provedbi offline i online kampanja. Brojne renomirane reference, 18 stručnjaka i vrhunske kampanje, dokaz su da će edukacija biti odrađena na visokoj profesionalnoj razini.


Program edukacije provodit će se kroz pet modula, prema sljedećem rasporedu:

  1. modul – Uvod u Internet marketing i oglašavanje 1. dio –  utorak 12. 3. 2019. (12 – 18 h);
  2. modul – Medija planiranje, Online marketing, Važnost web stranica, Povezanost web stranica s društvenim mrežama, SEO, Content marketing, Osnove analitike – srijeda 13. 3. 2019. (12 – 18 h);
  3. modul – Uvod u Internet marketing i oglašavanje 2. dio – četvrtak 14. 3. 2019. (12 – 18 h);
  4. modul – Facebook & Instagram – petak 15. 3. 2019. (12 – 18 h);
  5. modul – 3 sata konzultacija za 3 zainteresirana polaznika koji su odslušali sva 4 modula – ponedjeljak 18. 3. 2019. (12 – 15 h).

Detaljan program edukacije možete preuzeti ovdje.


Edukaciju će provoditi:

Valentina Gudlin, magistra odnosa s javnošću i komunikologije. Specijalizirana je u području community i social media managementa te oglašavanju na društvenim mrežama. Vrlo aktivno osmišljava, postavlja i optimizira kampanje na društvenim mrežama.

Martina Zadravec, magistra ekonomije koja je u Opatiji diplomirala Menadžment događaja i slobodnog vremena. Nakon studija, svoj rad započinje u agenciji koja je prva na ovim prostorima provodila Inbound marketing te svoje poslovno iskustvo, osim u marketingu, nastavlja i u softverskim vodama. Svoju strast prema kreativnosti pretočila je u internet marketing, a svakodnevna komunikacija s klijentima omogućava joj transfer znanja iz navedenog područja.

Saša Petković, diplomirani ekonomist i marketinški ekspert čiji je angažman usmjeren ka izradi specijaliziranih konzalting dokumenata vezanih uz poboljšanje kvalitete i dosezanja ciljeva web stranica različitih klijenata. Često nastupa kao predavač i prezentator na manifestacijama, na kojima prenosi svoju strast za marketinškim i prodajnim aktivnostima široj publici.

KG Media je Google Premier partner, Google Marketing Platform agencija, Bing Ads Accredited Professional, IAB (Interactive Advertising Bureau) članica i suosnivač BlueAlliance klastera agencije iz CEE regije.


Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, a potencijalni sudionici se prijavljuju ispred poduzeća putem online prijave. Broj sudionika je ograničen na 25 osoba, zato se požurite s Vašim prijavama!


PRIJAVA

Zbog popunjenja kapaciteta prijave na edukaciju “Internet marketing za poduzetnike” više se ne zaprimaju.


Aktivnost je dio projekta TICM PPI 4.0 MSP sufinanciranog u okviru javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI).

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave je isključiva odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Podijeli: