Jeste li spremni za revoluciju u Vašoj karijeri? Prijavite se na HEALTH IT Akademiju za jedno od najtraženijih zanimanja budućnosti!

Z-MED digitalni inovacijski HUB u prostorima Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije (Krapina) organizira HEALT IT Akademiju – program u trajanju 5 mjeseci kojem je, kombinacijom teorijske nastave i prakse cilj stvoriti stručnjake medicinske informatike s fokusom na poslove analitičara/konzultanta, testera ili Java programera.

Akademija je namijenjena za nezaposlene, primarno visokoobrazovane osobe, ali i one sa završenom srednjom školom, neovisno o radnom iskustvu koje zanima kombinacija informatike i medicine, a koji mogu odvojiti 5 mjeseci za edukaciju.

Prijaviti se mogu osobe iz cijele Hrvatske. Broj sudionika je ograničen na 20 polaznika.

  • Svi troškovi edukacije su pokriveni,
  • Za vrijeme edukacije polaznici primaju mjesečnu naknadu u iznosu od 3.750,00 Kn,
  • Plaćeni troškovi prijevoza,
  • Po završetku polaznici će primiti potvrda o pohađanju,
  • Moguće preporuke za zapošljavanje u Health IT sektoru.

Tijekom edukacije, osim teorijskog dijela, polaznici će imati praksu u nekoj od zdravstvenih ustanova te kod partnera Z-MED-a. Također, polaznici će biti podijeljeni u tzv. “scrum” timove gdje će izraditi prototip softvera za kojim je neka od zdravstvenih ustanova iskazala interes. Osim toga, polaznici će sudjelovati završnom hackatonu s bogatim fondom nagrada.


Prijave za program otvaraju se 22. kolovoza i traju do 4. rujna 2022. godine.

Info dan održat će se 30. kolovoza 2022. godine u Poslovnom tehnološkom inkubatoru Krapinsko-zagorske županije na adresi Bobovje 52, Krapina. Prijave na info dan: https://virtualni.inkubator-kzz.hr//dpo-zatdgrjknavdog?CHMID=243467446 

Podijeli: