Fil Rouge Capital je investicijski fond rizičnog kapitala čiji je primarni cilj ulaganje u poduzetnike, start-upove i tvrtke u rastu i razvoju kroz programe inkubacije, akcelaracije i rasta.

Investicijski fond je usmjeren na stvaranje povoljnog okruženja i uvjeta za rast i razvoj hrvatskog poduzetničkog ekosustava kroz programe podrške i ulaganja u perspektivne firme s inovativnim proizvodima ili uslugama.


Koje programe podrške nudi Fil Rouge Capital?

Bilo da se radi o timu poduzetnika s idejom, o startupu koji već ima realizirani proizvod, ali mu je potrebna podrška u plasmanu na tržište ili o firmi koja već prodaje određeni proizvod ili uslugu, ali ima ambiciju dalje se razvijati, Fil Rouge Capital nudi adekvatnu podršku u najranijoj fazi financiranja kroz programe inkubacije, akceleracije i rasta.

Sudjelovanjem u navedenim programima prijavitelji dobivaju pristup mreži mentora i iskusnih savjetnika, kvalitetno mentoriranje, priliku predstaviti se pred investitorima kroz niz prezentacija, pitcheva, konferencija i drugih događaja. Ovisno o vrsti programa moguće je ostvariti investicije od 10.000 do 100.000 €.


Više informacija o Fil Rouge Capital-u i njihovim programima možete saznati na sljedećoj POVEZNICI.

Podijeli: