Efikasna organizacija poslovanja od značajne je važnosti za poslovni uspjeh, a uspjeh organizacije poslovnih procesa uvelike ovisi i o izboru kvalitetnog poslovnog alata. Kako bi poduzetnicima i njihovim zaposlenicima pomogli u uspješnoj organizaciji i upravljanju projektima, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) organizirao je besplatnu radionicu PRODUKTIVNIJI UZ TRELLO. Radionica je održana u utorak, 8. studenog 2022. godine u informatičkoj učionici u TICM-ovoj zgradi 3, a vodio ju je g. Žarko Sržić.

Informativna radionica “PRODUKTIVNIJI UZ TRELLO”.

U prvom dijelu radionice, naglasak je bio na osnovnim karakteristikama Trello platforme. Polaznici su na radnoj površini kreirali ploče (boards), manipulirali s listama (lists) te upisivali informacije unutar kartica (cards).

Upisivanje informacija unutar kartica.

U drugm dijelu radionice, polaznici su naučili dva načina kako dodati novog člana na ploču: jedan je unosom korisničkog imena u slučaju da je soba koju se želi dodati već registrirana u Trello, a drugi je unosom e-mail adrese ako osoba nije registrirana u Trello. Posljednji dio radionice bio je posvećen filtriranju, komentiranju i izradom tjednog plana aktivnosti.

Praktični dio radionice.

TICM nastavlja s organizacijom edukacija i u narednim mjesecima. S ciljem pravovremenog informiranja o nadolazećim aktivnostima TICM-a pozivamo vas da redovito pratite našu internetsku stranicu i Facebook profil.

Podijeli: