Želite li saznati kako kvalitetnije organizirati vrijeme i zaposlenike? Na koji način efikasno upravljati projektima? Kako koristiti Trello kod grupnih i projektnih zadataka? Naučite sve to na informativnoj radionici:

PRODUKTIVNIJI UZ TRELLO

koja će se održati u utorak, 8. studenogod 10:00 do 12:00 sati
informatičkoj učionici Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/N Čakovec (TICM3).


Trello je alat namijenjen organizaciji i upravljanju projektima. Temelji se na „Kanban“ pristupu organizaciji poslova, a osnovni princip alata su liste i kartice koje odgovaraju kategorijama i zadacima. Alat je prikladan za osobno planiranje, grupni rad ili projekte (obrazovne, privatne ili profesionalne). Osnovna inačica alata potpuno je besplatna i dostupna putem standardnih web i mobilnih preglednika.

Cilj radionice je upoznati polaznike s osnovnim funkcijama Trello platforme za rješavanje konkretnog problema. Polaznici će navedene vještine usvojiti kroz prezentaciju i praktične vježbe.

Trello radni prostor.


PROGRAM RADIONICE


PREDAVAČ

Žarko Srzić, dip.inž.računarstva, svojim edukacijama nastoji približiti digitalne tehnologije osobama koje žele povećati svoju produktivnost. Njegove edukacije neizostavno sadrže jednu važnu komponentu – obogaćene su primjerima iz stvarnog života, pa polaznici nakon njegovih edukacija mogu odmah početi koristiti programske alate za rješavanje stvarnih problema u privatnoj i poslovnoj sferi.


PRIJAVA

Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a potencijalni sudionici ispunjavanjem prijavnog obrasca. Tijekom radionice svakom polazniku bit će omogućeno korištenje računala.

Napomena: U ovoj radionici neće biti obrađena Automatizacija, Power-Ups, ekstenzije aplikacije niti ostale naprednije karakteristike Trello-a.

Prijave za edukaciju su popunjene.

Podijeli: