Čuli ste o velikom potencijalu digitalnih tehnologija i digitalne transformacije poslovanja, ali niste sigurni od kud krenuti? Prijavite se na radionicu

RAZVOJ DIGITALNOG POSLOVNOG MODELA

POMOĆU DIGITRANS METODOLOGIJE

koja će se održati u dan 08. 11. 2018. godine s početkom u 9:00 sati,

u Hotelu WESTIN Zagreb,

na adresi Ul. Izidora Kršnjavog 1, Zagreb

Radionica je namijenjena poduzetnicima i drugima koji sudjeluju u donošenju strateških poslovnih odluka. Korisna bi mogla biti marketinškim stručnjacima, product managerima, osobama koje se bave osmišljavanjem novih proizvoda i usluga i mnogima drugima.

Cilj treninga je primjenom kombinacije novih i postojećih alata sudionicima na praktičnim primjerima pokazati korake potrebne za osmišljavanje novog poslovnog modela koji koristi sav potencijal digitalnih tehnologija. Nakon treninga, sudionicima će biti lakše odabrati smjer digitalne transformacije svojeg poslovanja te će moći krenuti s odabirom konkretnih tehnologija i rješenja.

Radionica čini 1. fazu seta kombiniranih treninga (engl. Blended learning trainings BLT) nakon čega slijede online konzultacije poduzetnika s trenerom, a cijela se priča zaokružuje individualnim radionicama poduzeća i trenera nakon čega poduzeća mogu konkretizirati novo osmišljeni poslovni model.

PROGRAM RADIONICE:

8:30 – 09:00Registracija
09:00 – 09:15Predstavljanje DIGITRANS metode i alata za razvoj digitalnog modela
9:15 – 10:15Analiza postojećeg poslovnog modela poduzeća i Istraživanje korisničkih potreba
10:15 – 10:30  Pauza za kavu
10:30 – 11:00Kreiranje ideja i Odabir potencijalnog rješenja
11:00 – 12:00  Prototipiranje i Izrada novog poslovnog modela

 

Radionicu će zajedno moderirati doc.dr.sc. Martina Tomičić Furjan, prof.dr.sc. Vjeran Strahonja i doc.dr.sc. Katarina Tomičić Pupek s Fakulteta organizacije i informatike te Ivan Plačko direktor Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje. Moderatori su sudjelovali u kreiranju DIGITRANS metodologije i alata te imaju bogato iskustvo u razvoju digitalnog poslovnog modela pomoću DIGITRANS metodologije.

U sklopu radionice primijenit će se metodologija razvoja digitalnog poslovnog modela i alati koji su razvijeni u sklopu projekta Digitalna transformacija dunavske regije u kojem TICM i FOI sudjeluju kao partneri od ukupno 14 partnera iz 7 zemalja dunavske regije. Više detalja o projektu možete pronaći na službenoj stranici projekta DIGITRANS  ili na mrežnim stranicama TICM-a i FOI-ja

Poželjno je da se svi sudionici radionice upoznaju s DIGITRANS metodologijom razvoja digitalnog poslovnog modela te materijalima i alatima dostupnima na DIGITRANS.me platformi.

Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Podijeli: