U srijedu, 26. travnja 2017. godine, u sportskoj dvorani Ekonomske i trgovačke škole Čakovec održat će se deseti po redu Sajam poslova u Međimurskoj županiji. Kao i svake godine, sajam poslova omogućit će izravnu komunikaciju nezaposlenih osoba, tražitelja zaposlenja i svih onih koji žele promijeniti karijeru, poslodavaca, obrazovnih institucija, studenata, učenika, roditelja i drugih dionika tržišta rada.

Sajam potiče na aktivnost u traženju posla, omogućuje partnerstvo svih dionika na tržištu rada, pruža informacije o mogućnostima obrazovanja, volontiranja, stipendiranja i cjeloživotnog učenja te naglašava važnost znanja i vještina potrebnih na tržištu rada. Sajam nije usmjeren samo na nezaposlene osobe, već je prilika i svima ostalima, aktivnom stanovništvu koje nije u evidenciji HZZ-a, da ispitaju prilike za promjenu ili pronalaženje novog zaposlenja.

Ove godine izlagači su iskazali veliki interes za sajam poslova zbog sve veće potražnje za radnicima. Očekuje se preko 75 izlagača, od čega 55 poslodavaca. Poslodavci koji sudjeluju na sajmu najavili su zapošljavanje gotovo tisuću osoba tijekom 2017. godine.

Detaljnije informacije o sajmu poslova te njegov detaljan program dostupan je na sljedećoj poveznici.

Podijeli: