Imate ideju primjenjivu u sektoru turizma i ugostiteljstva, ali niste sigurni ima li potencijal? Treba vam stručna pomoć kako bi ju dodatno razradili?

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija sa svojim partnerom STEP RI znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci poziva vas da se prijavite na:

AKCELERACIJSKI BOOTCAMP

koja će se održati od 4. do 6. listopada 2022. godine,
preko ZOOM platforme.


Što je Akceleracijski Bootcamp?

Akceleracijski Bootcamp je trodnevni program provjere i unapređenja vaše poduzetničke ideje kroz cikluse edukacija i mentoriranja, kako bi bila korak bliže spremnosti za izlazak na tržište.

Najbolji timovi će dobiti mogućnost sudjelovanja u RCK HUB-u.


Što je RCK HUB?

RCK HUB je besplatni šestomjesečni program edukacije i mentoriranja koji se odvija pri Regionalnom centru kompetentnosti Opatija i koji je namijenjen svima koji imaju:

  • ideju koja je po nečemu posebna ili nova u odnosnu na postojeća rješenja (inovativna),
  • već razvijenu novu tehnologiju koju žele plasirati na tržište.

Sve ideje i tehnologije moraju biti primjenjive u sektoru turizma i ugostiteljstva.


Korisnici programa će dobiti:

  • Edukacije iz poduzetničkih znanja i vještina koje provode iskusni poslovni savjetnici i edukatori s dugogodišnjim radom na komercijalizaciji inovacija i inkubiranju poslovnih ideja,
  • Individualno poslovno savjetovanje i podršku profesionalnih mentora iz područja organizacije i upravljanja u turizmu i ugostiteljstvu, digitalnih rješenja i novih tehnologija u turizmu te marketinga u turizmu.

Najboljim timovima se pruža prilika za:

  • Zaštitu intelektualnog vlasništva (žiga ili industrijskog dizajna) prijavom Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo RH,
  • Realizaciju prototipa (dizajn proizvoda, 3D printanje, tehnička i tehnološka dokumentacija) kulinarsko-prehrambeno-ugostiteljskih proizvoda,
  • Izradu biotehnološke, kemijske ili organoleptičke analize proizvoda.

Kome je namijenjen Akceleracijski Bootcamp?

Sudjelovati mogu svi zainteresirani koji imaju ideju ili tehnologiju primjenjivu u sektoru turizma i ugostiteljstva. Možete sudjelovati pojedinačno ili u timu.

Što vas očekuje?

Bootcamp će se odvijati u razdoblju od 4. do 6. listopada 2022. godine. Cijeli događaj će se odvijati u virtualnom okruženju, korištenjem online alata kao što su Zoom i Conceptboard.


Program


Prijava

Prijave su otvorene do 26. rujna putem stranice STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci –  https://www.step.uniri.hr/nekategorizirano/akceleracijski-bootcamp-vol-3/.  

Za sva pitanja vezano uz popunjavanje prijavnice, upitnika ili dostavu neophodne dokumentacije slobodno se obratite na rck@uniri.hr


Bootcamp mentori

RCK HUB Poslovni savjetnici


Akceleracijski Bootcamp se provodi u sklopu projekta „RCK RECEPT – Regionalni centar profesija u turizmu“ koji je usmjeren na inovativne metode poučavanja, osposobljavanja i usavršavanja temeljenih na radu te povezivanju obrazovnog, javnog, privatnog i civilnog sektora u svrhu kvalitetnijeg stjecanja znanja i kompetencija njegovih korisnika za tržište rada.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj objave isključiva je odgovornost Ugostiteljske škole Opatija.

Podijeli: