Razvojno-edukacijski centar za metalsku industriju – Metalska jezgra Čakovec, Virs d.o.o. i Eurotehnika d.o.o. pozivaju vas na prezentaciju stručnog skupa:

Uz najnaprednije tehnologije zavarivanja do fleksibilne i produktivne proizvodnje

koji će se održati u utorak, 19. listopada, s početkom u 9 sati,
Razvojno-edukacijskom centru za metalsku industriju – Metalska jezgra Čakovec,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/D, Čakovec.

Tema stručnog skupa i prezentacije su napredna tehnološka rješenja na području zavarivanja s ciljem povećanja fleksibilnosti i produktivnosti proizvodnje. Naglasak će biti stavljen na tehnike laserskog zavarivanja, softverske aplikacije za povećanje učinkovitosti proizvodnih procesa i procesa zavarivanja TPSi.


Napravite korak prema pametnoj proizvodnji.

U drugom dijelu posjetit ćemo proizvodnju tvrtke Virs d.o.o. u Lendavi koja će predstaviti inovacije u području automatizacije i robotizacije proizvodnih procesa te neke od referentnih projekata.
Stručnjaci tvrtke VIRS d.o.o će demonstrirati rad ćelije za lasersko zavarivanje, što je novost na našem tržištu.

Budite korak ispred konkurencije.

Događaj je namijenjen prvenstveno poduzećima koja se bave zavarivanjem i žele svoju proizvodnju učiniti produktivnijom. Sudjelovanje na događaju je besplatno uz prethodnu prijavu, a broj sudionika nije ograničen.


VIRS d.o.o. je specijalizirani dobavljač profesionalne opreme za zavarivanje i rezanje, uključujući automatizaciju procesa i robotiku Najsuvremenije tehnologije na području robotskog zavarivanja i automatizacije proizvodnih procesa, koje implementiraju u svoje sustave, osiguravaju usklađenost sa zahtjevima Industrije 4.0, a ujedno znače i optimizaciju poslovnih procesa. Na području automatizacije i robotike postali su prepoznatljiv i cijenjen sistemski partner ne samo u Sloveniji, već i šire.


Eurotehnika d.o.o. je poduzeće koja se bavi zastupanjem, servisnim uslugama i proizvodnjom, a zastupa svjetski priznate proizvođače iz područja zavarivanja, rezanja, kontrole. Od njihovih partnera svakako vrijedi izdvojiti Fronius oprema za zavarivanje, MigalCo dodatni materijali, Eckert CNC plazma rezačice, SWIFTCUT  plazma rezačice i Kemper odsisni sistemi. Poduzeće je prepoznatljiva po pružanju cjelokupne usluge svojim kupcima: od razvoja tehnologije, tehničke podrške, do prodaje opreme, održavanja i servisa.


Više informacija i detaljan program događanja dostupni su na web stranicama Metalske jezgre Čakovec.

Podijeli: