Vlasnik ste inovativnog poduzeća? Član ste startup tima? Posjedujete revolucionarnu ideju? Ukoliko je odgovor potvrdan, prijavite se na startup natjecanje „Pioneers of the Balkans“, organizirano u sklopu startup konferencije Pioneers, pod pokroviteljstvom Svjetske banke i Europske komisije.

Cilj ovog natjecanja je okupiti najbolje startup-ove s ovih prostora te pronaći inovativne ideje, bez obzira potječu li one već od postojećih startup-ova ili pojedinaca koji tek razvijaju svoj „pet project“. Pobjednici natjecanja postaju „Prvaci Balkana“ te imaju priliku osigurati investiciju u visini od 200 000 EUR. Na finalu u Zagrebu, sudionici će imati prilike upoznati se s više od 100 pažljivo odabranih investitora, uključujući J&T Ventures i Speedinvest koji su i osigurali prije spomenutu investiciju za pobjednike natjecanja.

Prijave je moguće izvršiti najkasnije do 31. kolovoza 2015. godine. Isplati se prijaviti što prije jer će kandidati koji se prijave najkasnije do 20. kolovoza 2015. godine imati priliku družiti se s osnivačicom Bellabeat-a Urškom Sršen te kreatorom najbržeg električnog automobila Matom Rimcem. Uz to, bit će i više vremena za čitanje prijava onih kandidata koji se prijave prije.

Nakon prijava slijede pripreme koje počinju 1. rujna 2015. godine tijekom kojih će kandidatima biti pružena pomoć kroz mentoring paket za predstavljanje ideje pred investitorima. Polufinale će se održati u Beogradu od 12. do 14. studenog, nakon kojih će biti poznato top 50 kandidata za finale, odabranih od strane ocjenjivačkog suda sastavljenog od iskusnih investitora i poduzetnika. Finale će se održati 3. i 4. prosinca u Zagrebu.
Više informacija o natjecanju „Pioneers of the Balkan“ potražite ovdje.

Podijeli: