Nakon što je Međimurska energetska agencija d.o.o. 8. lipnja 2021.  godine organizirala prvu prekograničnu radionicu umrežavanja pod nazivom “Suradnja te razmjena iskustva i znanja na području energetskog planiranja i ublažavanja klimatskih promjena” u Čakovcu, Zaklada za promociju poduzetništva Županije Zala organizira u Zalaegerszeg-u 29. lipnja 2021. godine i drugu prekograničnu radionicu umrežavanja pod nazivom “Cooperation and exchange of knowledge and experience in the field of energy planning and climate change mitigation” u sklopu projekta SEPlaM-CC financiranog iz Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 201.-2020.

Nakon uspješno održane radionice u Čakovcu uspostavila se dobra suradnja između različitih stručnjaka na području strateškog te energetskog i klimatskog planiranja pri čemu su se razmijenila i iskustva u razvoju i implementaciji Akcijskih planova održivog energetskog razvoja i klimatskih promjena. Organizacijom druge radionice umrežavanja nastojat će se produbiti ta suradnja između hrvatskih i mađarskih stručnjaka kako bi se izradila kvalitetna metodologija za strateško energetsko i klimatsko planiranje.

PROGRAM RADIONICE:

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje molimo Vas da ispunite i dostavite prijavnicu dostupnu na poveznici najkasnije do 28. lipnja 2021. godine na e-mail adresu: timea.kozma@zmva.hu. Uz samu prijavnicu dostupan je i službeni poziv na radionicu.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama o samom događaju kao i projektu SEPlaM-CC možete kontaktirati djelatnike MENEA-e na broj telefona  040 395 559  ili e-mailom na adresu: danijela.vrtaric@menea.hr.

Podijeli: