Želite usavršiti svoje prezentacijske vještine i javni nastup? Kako predstaviti sebe i svoje poduzeće u najboljem svjetlu? Kako povećati prodaju svojih proizvoda i usluga? Kako predstaviti svoj projekt domaćoj i stranoj publici? Koje su važne informacije o vašem projektu koje morate spomenuti? Kako odabrati i kome predstaviti svoj projekt?

SADRŽAJ TRENINGA

Trening je namijenjem poduzetnicima, poduzetnicima početnicima, start-upovima, studentima koji imaju inovativnu ideju ili projekt, svima onima koji žele unaprijediti prezentacijske vještine i javni nastup.

Polaznici će se upoznati s pojmovima pitcha/pitchanja, primjerima najbolje prakse i tehnikama pitchanja. Uz analizu primjera najbolje prakse, polaznicima će biti pružena pomoć u izradi tekstualnog dijela, samom pitchanju, odnosno predstavljanju te korištenju vizualnih alata.

Trening je zamišljen na način da 50% treninga uključuje praktičnu vježbu.

VODITELJ TRENINGA

Peter Bruner je serijski poduzetnik i kreativni vizionar koji djeluje i razmišlja „izvan kutije“. Njegovo poduzetničko putovanje započelo je već u dobi od 27 godina, kada je osnovao svoje prvo poduzeće OosmTV koje se bavilo digitalnim oglašavanjem. 2013. godine spomenuto je poduzeće restrukturirano u OOSM net d.o.o. s naglaskom na segment razvoja softvera za digitalnu signalizaciju koje trenutno posluje u Amsterdamu, Londonu, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Kao obećavajući start-up novih tehnologija, poduzeće je odabrano u 10 najboljih poduzeća u programu poslovnog akceleratora StartUpBootCamp u Amsterdamu između više od tisuću prijavljenih poduzeća iz cijelog svijeta. Peter je, kao izvršni direktor, u programu intenzivno nadograđivao svoje znanje iz područja javnog nastupa i pitchanja. Mentori su mu bili: David Beckett – svjetski poznati TED X-pitch trener i mnogi drugi javni govornici. Kroz proces stjecanja iskustva u akceleratoru, odlučio se na poduhvat osnivanja još jednog start-up poduzeća pod nazivom Wineist d.o.o. koje je orijentirano na globalnu prodaju uzoraka vina i dijeljenje kulture ispijanja i degustacije vina.

U posljednje dvije godine osvojio je tri europske nagrade/priznanja za najbolji pitch, nagadu za najbolji start-up u 2015. godini u Londonu na eCommercce Expo-u (poslovni model Wineist), nagradu za najbolji start-up na Coinvest Venture danima u Novoj Gorici (u ime poduzeća OOSM net) te nagradu za najbolji venture-capital pitch u Amsterdamu (OOSM net). 2015. godine Peter započinje prenositi svoje znanje i ostalim poduzetnicima u svom lokalnom okruženju i šire među mladim slovenskim poduzetnicima kao predavač na raznim radionicama i konferencijama, te kroz svoje nastupanje u slovenskim tehnološkim parkovima i inkubatorima.

OSNOVNE INFORMACIJE O TRENINGU

  • Trening se održava 13. veljače (prvi dio treninga – 3 sata) i 20. veljače (drugi dio treninga – 3 sata). Ukupan broj sati treninga – 6.
  • Lokacija održavanja treninga: Co-working prostor Poduzetničkog inkubatora Koprivnica, Dravska 17, Koprivnica.
  • Trening pitchanja odvijat će se na ENGLESKOM jeziku.
  • Cijena treninga po polazniku: 450 kn (60 EUR).
  • Minimalan broj polaznika treninga: 10*

*u slučaju nedovoljnog broja polaznika, novčana sredstva bit će u potpunosti vraćena polaznicima

Prijave na trening traju od 25. siječnja do 5. veljače. Polaznici će najkasnije do 9. veljače biti obaviješteni o daljnjim uputama o treningu. Više informacija i prijavnicu potražite na internetskoj stranici inkubatora Koprivnički poduzetnik.

Podijeli: