Cilj konferencije je upoznati relevantne domaće aktere s uspješnim europskim primjerima tehnološko-inovacijskih centara, potaknuti suradnju između uspješnih domaćih i međunarodnih tvrtki i znanstvenih institucija, te uspješne i na znanju temeljene europske tvrtke upoznati s mogućnostima ulaganja i razvoja tehnologija u Republici Hrvatskoj. Na konferenciji će biti predstavljeni novi koncepti razvoja tehnološko-inovacijskih centara i primjeri najboljih praksi iz zemalja Skandinavije, kao i Njemačke, Portugala i Španjolske, te njihove uloge u razvoju gospodarstva temeljenog na znanju.

TICTalk 2011 je namijenjen tehnološko-inovacijskim centrima, tehnološkim i poslovnim parkovima, poduzetničkim inkubatorima, kao i donositeljima odluka na političkoj razini, te malim i srednjim poduzećima zainteresiranim za transfer tehnologija, inovacije, modele financiranja i međunarodno povezivanje.

Oba dana konferencija će započeti s radom u 9:30 sati, a održat će se u Čakovcu, na adresi Bana Josipa Jelačića 22b, pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, te Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa. Partneri u organizaciji su Međimurska županija, Poslovno-inovacijski centar Hrvatske (BICRO) te Hrvatska Private Equity i Venture Capital Asocijacija (HVCA).

Detaljnije informacije o konferenciji, zajedno s prijavnim obrascem, možete pronaći na internetskim stranicama http://tictalk.redea.hr.

Podijeli: