Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. TICM je poduzetnički inkubator i poduzetnička potporna institucija, razvojni ekosustav, zajednica proaktivnih pojedinaca, poduzeća, udruga i institucija. Pomažemo u realizaciji tehnološki naprednih poslovnih ideja kroz inkubacijske i savjetodavne usluge. Radimo na izgradnji ljudskih potencijala u STEM području kroz programe edukacije. Kvalitetu naših usluga osigurava visokomotivirani tim, a sada tražimo pojačanje na mjestu

Administrativnog tajnika/tajnice

(stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa)


Osoba na poziciji administrativnog tajnika/tajnice će obavljati administrativne zadatke u okviru redovnog poslovanja i tijekom provedbe vlastitih projekata i projekata za klijente.

Uvjeti za obavljenje posla su:

  • Preddiplomski ili diplomski studij ekonomskog smjera
  • manje od godinu dana iskustva u zvanju
  • obavezno dobro poznavanje MS Office sustava, rad s društvenim mrežama
  • organiziranost, proaktivnost, sklonost radu u timu, odgovornost i samostalnost u radu.

 

Prijave na natječaj se vrše slanjem zamobe i životopisa u Europass formatu na adresu elektroničke pošte info@ticm.hr, do 6. veljače 2019. godine.

Važna napomena: Skrećemo pažnju na to da se nepotpune i nepravovremene prijave neće razmatrati. Tehnološko-inovacijski centar Međimurje zadržava pravo ne izvršiti izbor djelatnika po raspisanom natječaju.

Detalje natječaja pogledajte ovdje.

Podijeli: