Nakon prošlogodišnjeg uspješnog izdanja Weblice, 14. svibnja 2016. ponovo u Čakovec dovodimo neke od najboljih stručnjaka iz područja web tehnologija.


Zašto Weblica?

Web tehnologije jedno su od najdinamičnijih područja IKT industrije koje uvelike određuje poslovni i privatni život sve većeg  dijela građanki i građana. Gotovo da ne postoji djelatnost u kojoj se ne koristi komunikacija internetom. Zadovoljavanje potreba za sve više informacija i alata za njihovu razmjenu kontinuirano stavlja pred razvojne inženjere nove izazove kojima mogu doskočiti isključivo stalnim učenjem i usavršavanjem.  Smatramo da je učenje od najboljih najbolji način učenja. Želimo svima koji se bave internetskim tehnologijama omogućiti da dobe kvalitetan pregled novih tehnoloških trendova od ljudi koji svakodnevno u praksi žive tehnologiju. Želimo da se stručnjaci za web tehnologije i oni koji će to tek postati upoznaju, razmijene znanja, sklope poslove i izgrade zajednicu. Zbog toga vas pozivamo na konferenciju

WEBLICA 2016

koja će se održati u subotu, 14. svibnja 2016. godine s početkom u 9 sati

u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje u Čakovcu,

Bana Josipa Jelačića 22B (prostor bivše vojarne)

Ukoliko su vam poznati pojmovi poput frontenda i backenda, želite saznati više o alatima za izradu hibridnih mobilnih aplikacija, čuli ste za Angular.js i želite naučiti više o primjeni ove razvojne platforme, želite saznati s kakvim se sve izazovima susreću razvojni inženjeri u svom radu i kako dolaze do najboljih rješenja, i konačno, želite iz prve ruke dobiti savjet kako stvoriti bolji, učinkovitiji i funkcionalniji softverski proizvod koji će oduševiti vaše korisnike…

I ukoliko ste do kraja pročitali prethodni odlomak, onda je Weblica vrlo vjerojatno konferencija za vas.

Očekuje vas trinaest zanimljivih predavanja podijeljenih u dva paralelna rasporeda, demonstracije rješavanja razvojnih izazova i mogućnosti povezivanja s kolegama s kojima ćete moći i sami podijeliti svoja iskustva u pauzama između predavanja u ugodnom ambijentu  „stare vojarne“ danas Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje u Čakovcu.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a broj prijava je ograničen. Lani su sva mjesta bila popunjena u prva tri tjedna pa su neki sudionici morali stajati. Stoga požurite i osigurajte svoje mjesto putem on-line prijave na internetskoj stranici www.weblica.hr na kojoj je dostupan i detaljan program konferencije.

Ako ste korisnik Twittera vijesti o Weblici možete pratiti ovdje: @weblicahr

Vaš Weblica 2016. tim!

Entitas, Plus IT, S-Soft Software Development, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje i Tria.

Podijeli: