Lean Startup Croatia poziva sve osnivače startup-ova i pojedince bogatog znanja i vještina koji traže svoje mjesto u timu na jedinstven TeamUp Live event

Radi se o jedinstvenom događaju koji spaja osnivače startup-ova i entuzijastične pojedince koji traže svoje mjesto u timu. Svi sudionici imat će priliku poslušati priču jednog uspješnog hrvatskog startup-a, a zatim će startup-ovi koji se nalaze u početnom razvojnom stadiju pitch-ati svoje projekte. Nakon izlaganja projekata, sudionici će moći izravno stupiti u kontakt s osnivačima startup-ova i povezati se s njima.

Na ovaj način TeamUp Live omogućuje osnivačima pronalazak svojih prvih suradnika, zaposlenika ili mentora, a pojedincima priključenje u postojeći tim.

 

Prvi TeamUp Live u 2021. godini održat će se 24. ožujka u 17:00 sati, a kako bi mogli prisustvovati, potrebno se registrirati  putem sljedeće poveznice.

Više informacija o TeamUp Live-u možete pronaći na web stranici Lean Startup Hrvatska.


Aktivnost informiranja poduzetnika dio je projekta TICM PPI 5.0 MSP kojeg financira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Podijeli: