Lean Startup Croatia poziva sve osnivače startup-ova i pojedince bogatog znanja i vještina koji traže svoje mjesto u timu na jedinstven TeamUp Live event.

TeamUp pomaže osnivačima startupa u ranoj fazi da pronađu svoje prve suradnike, cofoundere, zaposlenike ili mentore na zabavan i učinkovit način. S time na umu, Lean Startup Hrvatska je stvorila platformu kako bi startup timovi jednostavnije proširili svoj tim.


Da biste počeli s potragom novih suradnika, na TeamUp platformi u nekoliko klikova i potpuno besplatno oglasite otvorenu poziciju ili priliku koju nudite. Nakon što objavite poziciju korisnici će moći vidjeti vašu objavljenu priliku te se prijaviti na istu.

Startup timovi koji objave poziciju na TeamUp platformi imat će priliku pitchati svoj projekt pred svim zainteresiranim kandidatima na TeamUp Live događaju koji se održava 29. rujna 2021. u 17:00 h putem Zoom platforme. Pridružit će nam se Stjepan Buljat, CTO i suosnivač startupa Cognism, kao keynote speaker.

U slučaju da imate dodatnih pitanja ili trebate pomoć u objavljivanju pozicije, obratite se na teamup@leanstartup.hr

Više o projektu i otvorenim prilikama možete pronaći na TeamUp webu.


Aktivnost informiranja poduzetnika dio je projekta TICM PPI 5.0 MSP kojeg financira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Podijeli: